Może mnie ktoś zapoznać dokładnie o co poszło ? Bo jak na razie to widzę tu samą bezsensowną kłótnię, konkretów żadnych.
Edit:
Bym zapomniał. To że ktoś ma admina to nie znaczy że jest "Bogiem" i mu wszystko wolno, jeżeli wina leży po stronie admina to konsekwencje będą wyciągnięte.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
nasz Ogr! grał w tym samym czasie co inne hajty pokroju Semp, Nieświezy Jerzy itd...
widocznie nasz nadgorliwy kolega widzacy wszedzie zło (na forum jak i na seriwe) powiedział kilka słow za duoz i wywołał wku**rzenie sie Sempa. Znam tego bota (tzn sempa) troche i wiem ze on nigdy nie sapie pierwszy bo jest dzieckiem krakowskiego pokolenia reprezentujacego styl WJB.
po pyskowce zmienil ogarowi czy tam chartowi nick na "cwel"...
no i ten sie popłakał....
KONIEC BAJKI
(jesli mozna to dla mnie publiczne nakrzyczenie na sempa za obraze gracza... i 100 raz powtórzenie Ogarowi zeby nadgorliwosc troche ogarnął tym swoim ogarnianiem... - wiecej luzu)
wcale nie było tak jak pisze viti zaczeło sie od tego że kolega mia jakieś pretęnsje do mojego skila i moiwł do mnie na boty idz sobie pograj . . . .wiec mu odpowiedzilem sam idz graj na boty . potem nie zwracałem uwagi mowił coś do mnie to olałem znow zaczął wieżdżać na mnie to odpyskowalem coś no i zmiana nicku na ciota ..
zrozumial bym bot itd ale ciota?
-------------------- Umiesz Liczyć? Licz na Siebie!
Kto jak kto, ale semper akurat mógł Ci dać taki nick bo w porównaniu do jego skilla pewnie własnie jesteś taką " ciotką ? " ^^ Bez pucy ;p
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-06-16, 23:56
A wy dalej o tym. Ja już myślałem, ze się to po kościach rozeszło ^^
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
No mozna zamknac bo klocic juz mi sie nie chce, moglbym wziasc mysloo to by przedstawil na prawde jak bylo. A co do tego "ciota" to uwierz mi ze znalazl bym jakies fajniejsze? mocniejsze? gorsze? okreslenie wiec bez puaczu juz.
Close?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.