takie pytanie...
a pytam na forum - bo wielu adminow i graczy to interesuje:p
co z naszym TP???
co z tymi przenosinami... byly tak???
czy te wieszanie sie i resety tak dlugo jeszcze??? i co jest tego powodem???
(pisalo cos tam na SB... ale czy mozna jasniej - bo gracze pUacza i my tez juz nie wiemy ocb)
co z tym ze lagi sa wieksze.... ping jakis taki jakby gorszy (to nie tylko moja opinia)
czy pozniej bedzie lepiej (ale ja zadaje pytani - jakby mial mi jakis wszechwiedzacy odpowiedziec)
wiesz o co mi chodzi....:p
czy PG cos pisali o tej sytuacji????
wybacz ze tak pytam jak na przesluchaniu ale latwiej mi w tej formie....
a i jeszcze buzke zlosci dodam :
Do niemiec, może i dla Ciebie lepszy ping - dla tych którzy mieszkają w Polsce, nie. Serwer można przenosić między lokalizacjami, jedyne sensowne rozwiązanie to Wawa.
Nie ma mozliwosci przeniesc serw do germancow?????
Jest możliwość, ale gwarantuje stratę graczy.
ViTi napisał/a:
rozumie ze przenosiny = zmiana IP (tak??)
Niestety tak.
ViTi napisał/a:
co z tym ze lagi sa wieksze.... ping jakis taki jakby gorszy (to nie tylko moja opinia)
Za przeproszeniem, "pie*dolenie o szopenie". Ta sama lokalizacja, co prawda inna maszyna ale FPS'y trzyma o niebo lepiej niż ta gnetowa.. Zmieniona nazwa i płacz
myslalem ze wskoczy EDIT automatycznie (dodano czy co tam:p)
co do tych niemcow to myslalem ze wszyscy maja lepszy ping... (ale widocznie to tylko najlepsi maja lepszy:D heheheh) i jesli to liczy sie z tym ze trzeba zmieniac IP - to nie ma to sens:D - zreszta p[ing mowi sam za siebie (dla graczy z PL serwer w PL^^) / sprawa nieaktualna
co do lagow to juz wiem wszsytko.... ale dzisiaj nadal byly.... chyba ze nadal ich atakuja^^ - moze sie poprawi
sry ze tak nie od poczatku tematu ale tak jak Viti powiedzial ping to tragedia grajac na innych serwerach mam ping okolo 10 mniejszy a mixujac o 20-30 wiec o co tu chodzi ? (i prosze mi nie wyjezdzac ze mam rate czy cos zlego bo mam za***isty cfg :P)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.