chciałem się spytać czy po zakupie Counter-Strike 1 Anthology będę miał możliwość założenia pełno prawnego konta steam bez żadnych dodatkowych kosztów??? przymierzam się do zakupu go z tej strony http://www.game.se/acatalog/info_3078870.html piszą tam o grze online ale o steam id nic tam nie ma moje pytanie może być głupie ale wole się spytać .
Tak, ale jeśli chcesz kupić cs-a to polecam ci allegro.pl płacisz za klucz z 10-50zł (zależy ile i jakie gr chcesz kupić) i zwyczajnie wpisujesz klucz i grasz.
[ Dodano: 2009-11-15, 13:54 ]
oszczędzasz na płycie i opakowaniu, zwyczjnie nie musisz za to płacić i dlatego jest taniej, a klucz ci wyślą na maila albo gg, zależy jak sie dogadasz :)
OssToPL, sam mam anthology z Media Markt akurat kupioną ale mniejsza ...
Idź do jakiegoś sklepu Media Markt czy coś może z granicą w sklepie też dostaniesz ale to zależy gdzie za granicą
jutro idę do ''Game'' w Polsce tez jest ten ''Game'' :P a w Szwecji w ''Media Markt'' opłaca się brać tylko na raty 0% chociaż i tak zapłacił bym tyle samo co na raty 5% w innym sklepie :D chociaż nie wiem czy grę się da wziąć na raty nigdy nie wiadomo co Szwedzi wymyślą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.