Witam niewiem czy dobrze z działem trafiłem, ale napisze tutaj w razie czego niech modek to przeniesie.
Otóż chodzi o to ze chciałem sobie kupić CS 1.6 STEAM'A na allegro ale nie mogę tam nic znaleźć są same konta do steama puste za 5 zł (co za barany darmowe konta za 5 zyla sprzedają)
Mam małą prośbę czy mogł by mi ktoś podać link skąd można kupić CS 1.6 STEAM sam cs 1.6 bez innych.
masz jeszcze ode mnie http://allegro.pl/show_us...php?uid=1917081 sam kupowałem klucze u tej osoby mam nawet gg 6077697, koleś na tyle spoko że wysłałem mu pieniądze o otrzymałem klucz na maila poza allegro gdy mi zablokowali 1konto, więc można powiedzieć że jest godny polecenia. 2lata temu miał po 16zł 1.6 + CZ łącznie 4gry zapytaj się go czy nadal posiada takie klucze.
Kupiłem u niego CS 1.6 (dla kolegi) i Source (dla mnie) Zrobiłem przelew i jeszcze nie ma (nie "płacę z allegro"), może jeszcze nie sprawdził ale wie ktoś ile u niego trzeba czekać? Przelew zrobiłem wczoraj po 15.
W czym masz konto i w czym on ma ? Gdybyś zapłacił przez "Płacę z Allegro" to byś key'e pewnie dostał w ciągu 5 minut, tak jak ja od jakiegoś typka do TDU2
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
No to hajc powinien być już zaksięgowany u niego na koncie, sprawdź u siebie czy doszedł. Jak tak to napisz do niego maila że przelew już jest zaksięgowany i prosisz o jak najszybszą wysyłkę zakupionych key'ów. I pamiętaj, podpisuj się pod mailami nickiem z allegro.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.