Wysłany: 2010-02-27, 20:03 czemu mi westwood nie idzie
Nie idzie mi BDB fajna mapka DE_WESTWOOD probowalem usunac westwood z map ale nic pokazuje m sie jakis connect train........... i niewiem co mam zrobic,.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-02-28, 10:18
próbujesz wejść na westa potem włączasz konsolę "`" lub "esc" zaznaczasz wszystko co tam piszę i klikasz "ctrl" i "C" potem wchodzisz na forum i piszesz posta klikasz "ctrl" i "V" i wysyłasz xD i wtedy coś może poradzimy
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Itemy?
Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ!
_-_Lukasz_-_ Użytkownik _-_Judasz_-_(grozny)
Informacje
Jak przeczytałem jego post to myślałem że ma 8 lat :] To tak wchodzisz na mapę de_westood (można na new game) następnie powinna ci wyskoczyć przyczyna błędu w konsoli ( konsole włączasz "~`" ) potem zaznaczasz ten błąd (będzie pewno na samym dole) wciskasz prawym przyciskiem myszki i wciskasz "copy" i ostatnie to wchodzisz w ten temat w szybkiej odpowiedzi klikasz prawym przyciskiem myszki i zaznaczasz "wkleję i wysyłasz wiadomość (przycisk "wyślij") Lub inaczej wchodzisz na mape de_westood potem robisz ss w konsoli i otwierasz painta edycja -> wklej -> zapisz jako jak masz już zapisane to wchodzisz na tinypic.com -> przeglądaj (wybierasz ss) -> prześlij teraz później masz napis Udostępnij to zdjęcie a pod tym linki i wybierasz 2,3 albo 4 i kopiujesz na forum proste co nie
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.