Ja kupowałem i nie miałem żadnego problemu... Ale co jak co, zawsze lepiej mieć w dłoni jak pisze Wieszcz.
A co to tego czy wejdziesz czy nie teraz, to uwierz nam, że to nie jest nasza złośliwość. Jeżeli została zbanowana sieć, to znaczy, że ktoś z tej sieci (nie koniecznie z Twojego domu, ale np. z okolicy) był wyjątkowo upierdliwym czitem, który nie dawał grać innym graczom. Jako, że miał zmiennie IP po każdym zbanowaniu resetował modem i wchodził ponownie. Dlatego musieliśmy zbanować centralkę.
Dobrze, rozumiem. Jak będę miał kasę to kupię steam'a i dołączę do Was. Jaka jest różnica cen? Z tego co wiem to antologia kosztuje ~50 zł a na allegro ~10 zł. Ale jeśli mają być problemy to wiadomo, że lepiej kupić ze sklepu i nie będzie problemu.
Na allegro te po 10 zł to najczęściej trefny towar, typu wykorzystane klucze itd. Jak z allegro brać to od sprawdzonych sprzedawców, np - http://allegro.pl/counter...1971270116.html Masz pewność że wszystko będzie działać jak trzeba Tak czy tak wolałbym dołożyć te 20 zł i wziąć dla świętego spokoju pudełko, zawsze łatwiej konto odzyskać jak ukradną czy coś.
Wieszcz napisał/a:
To cena poszła do góry
Jeszcze niedawno pudełko 49 zł kosztowało..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.