Wysłany: 2011-05-09, 21:24 Dark Wolf STEAM_0:0:38359282
1. Wiek: 15 (brakuje troszkę, ale jeśli chodzi o kwestie mikrofonu, to nikt się na mnie nie skarżył jeszcze ).
2. SID: STEAM_0:0:38359282
3. Nick w grze: Dark Wolf
4. Adminem w grze nie byłem jeszcze nigdy (może to dziwne, ale odkąd gram tak na serio to tylko tutaj ).
5. Czy na wyżej wymienionym SIDzie (SIDach) miałeś bany powyżej 120 minut? ← Odpowiedź brzmi: nie. Nigdy na tym SID'zie nie było żadnego bana.
6. Nie posiadam konta na GameTracker
7. http://steamcommunity.com...561198036984292
8. Gram czasami rano, zawsze popołudniami i wieczorami.
9. Czasami zdarzają się sytuacje, że nie ma żadnego admina gdy jest jakaś nieprzyjemna sytuacja. Chciałbym zapełnić tę lukę, ponieważ na serwerze jestem bardzo często.
P.S.
Punkty to odpowiedzi na pytania zawarte we wzorze podania .
Pozdrawiam.
Dark Wolf
I powiem szczerze, że nie jestem jakimś super graczem, ale czasami niepozorny admin też się przyda .
@K4r0l:
Tak dla porównania dodam, że jak w ciągu ostatniego półtora tygodnia (od tego czasu gram na tym nicku przez Steam) przegrałem 2895 minut, a Ty około 13686 (od początku? nie wiem jak ta strona liczy ) . Do tego grałem kiedyś na jakimś nicku na NS'ie jeszcze w zeszłym roku, więc chyba nie gram za krótko .
Ostatnio zmieniony przez Dark Wolf 2011-05-09, 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Grasz u nas od niedawna, ale intensywnie. Póki co jestem na nie, nagraj jakies demko, jak jestesmy na serwie podpowiedz, ze jakis czit biega. Nie wiemy czy potrafisz rozróznić czita czy nie, a o to tu głównie chodzi.
Krótko. Poki co nie.... ale....
[ Dodano: 2011-05-09, 22:17 ]
Dark Wolf napisał/a:
że jak w ciągu ostatniego półtora tygodnia
Dark Wolf napisał/a:
przegrałem 2895 minut,
No i tu się właśnie pojawia problem. 1,5 tygodnia.... ludzie tu grają miesiącami, żeby dostać admina.
Ale intensywność jest chyba najważniejsza, co z tego, że będzie admin, który gra na serwerze od lat, jak będzie grał pół godziny w tygodniu . No nic, poczekam na innych adminów.
Adminów jest wielu, prawie cały czas ktoś jest. Wiec nie szukamy no-life'a który będzie grał czały czas i nic z tego nie będzie wynikało, szukamy takiego, który coś wniesie, który zna się na tym, co będzie robił.
Mieliśmy już takich adminów, którzy wszystkim na około robili ss, bo nie potrafili rozpoznać skillu od wh. Skąd mamy wiedzieć, że Ty potrafisz? Nagrałeś jakieś demko? Napisałeś kiedyś na u@ do admina, że ktoś jest odpalony? Ja sobie nie przypominam. Pograj z miesiąc, ponagrywaj demka, pokaż, że zasługujesz na admina to Ci go pewnie damy.
Sorry ale ja gram na serwerze ok. 2 lat. ostatnio może i gram mniej bo szkoła i świeta były.. a ty gras 1,5 tygodnia i masz więcej godzin przegranych bo masz dopiero 15 lat pójdziesz dalej do szkoly, pracy to pogadamy w tedy. Pzdr. (:
napisze tak... ciesz sie ze mozesz grac na tym serwerze
o adminie zapomnij i popros o zamkniecie tematu (graj sobie jak Ci "szefostwo" przyzwolilo - pod warunkami ktore spelniles) ale na nic wiecej nie licz....
ciesz sie gra i powtarzam popros o zamkniecie tamatu... bo stare linki z ciekawym tematem wyciagne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.