Wysłany: 2009-09-20, 21:27 Darmowe Serwey Counter Strike na mixy
Grasz mixy?
Brakuje ci kiedyś serwera do gry?
Jeśli tak to zapraszam na strone www.mixy.com.pl strona należy do mojego kolegi i jest w 100% bezpłatna.
Jedyne co trzeba zrobić aby wynająć serwer to zarejestrować sie na stronie i kliknąć "rezerwuj"
Serdecznie zapraszam do przetestowania, po zarezerwowaniu serwera dostaje sie jego ip i rcona.
A na jak długo moge mieć dany serwer?
-czas rezerwacji to 30-120min, można przedłużyć!!!
Czy coś mnie to kosztuje?
-Nie wynajem jest bezpłatny
--------------------
Ostatnio zmieniony przez Zip 2009-10-19, 18:07, w całości zmieniany 2 razy
Moze pomysł i dobry, ale jakość serwerów do mixów/sparów to raczej nie za dobra. Jedno łącze to widze Livenet (Sosnowiec) a drugie to Nephax (Gdańsk - tyle że bez jakiś tam wpięć)
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
ale jakość serwerów do mixów/sparów to raczej nie za dobra.
Lol co ty gadasz?
Grałem dziś na 1 z nich z Rudaksem i Kebabem ping 15-30 średnio ja miałem około 15-20 przy necie 2mb/s, nei wiem ile fps one mają ale 0 przycinki i jakichkolwiek lagów.
Co prawda pod koniec był lag, myśleliśmy że serwer padł, ale sie okazało że czas sie skończył
I dotego darmowe, wg. mnie nie ma co wybrzydzać i jakbym miał do wybory na jakim grać serwwerze czy tym czy na tym KDV od Piech to zdecydowanie na tym
nei wiem ile fps one mają ale 0 przycinki i jakichkolwiek lagów
900-1000, przy czym są dość częste spadki do 500. Powiem Ci tyle że niektórzy będą mieć ping dobry, inni gorszy niz przykładowo do niemiec/francji Wszystko zależy od łącza jakie się ma. Tylko mnie ciekawi czy im wystarczy VPS'a i w najlepszym przypadku 4mbit a te serwery
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Serwery są postawione na hitme i możliwe że będzie 1 z livenetu, są naprawde bardzo wydajne bo wybralem je z pośród około 10 innych serwerów jakie miałem na testy przed uruchomieniem csmix.pl.
vpsa wystarczy bo stawiam max 2 hldsy na jednym
Ostatnio zmieniony przez pack3r 2009-09-20, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.