-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
No Tylko ze ona tych ss 'ow niema ... Ludzie ona nie miała jakiegoś wh .
po pierwsze skąd my to mamy niby wiedzieć ? mamy ufać Ci na słowo ze ona grała czysto ? jeżeli zrobiono jej ss to była podejrzana ; pp a dziwnym trafem nie ma tych ss, może czysty przypadek ?
po drugie, wiele osób nie mogło znaleźć ss i UB nie dostawało ,więc nie widzę podstaw żeby w tym przypadku było inaczej... lubię Darie ale trzeba być uczciwym wobec innych graczy którzy tego Ub nie dostali ;pp
takie jest moje zdanie Bartu zrobi co będzie uwazał za stosowne ;)
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2012-01-14, 23:37
W końcu bmw powiedział coś mądrego ^^
A tak poważnie jestem za.. Na słowo to nawet nie wierze kumplowi, z którym 8 lat temu zaczynałem w cs'a grać. Wiec i komuś kogo nie znam tym bardziej nie ufam.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Wysłany: 2012-01-15, 11:56
Niestety zasady to zasady, każdego gracza musimy traktować jednakowo :) Chociaż jakby było demko z jej gry w momencie zrobionych ss-ów, ale tego za pewne już nikt nie odnajdzie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.