nie chce mi sie ogladac, bo szkoda czasu ;]
mozesz dac timetable, to z checia zobacze o co chodzi ;}
[ Dodano: 2009-08-10, 15:45 ]
lol, sciaglem, obejrzalem, i chce screena ze statusem z tej mapy, ze to bylem ja, albo jakis inny dowod -.-
screen z moim steam id, w trakcie nagrywania dema, najs , pewnie poprosiles jakiegos kolege, zeby wh odpalil, nagral bys , i pieknie, masz dowod na to ze wh, nie?
No wlasnie, to nie jestem ja! Dlatego napisalem ze chce zobaczyc screen statusu >.>
Ja nigdy nie kupuje gaila, wolal bym deagla, zobacz jaki rozrzut ma ten typ, nie dosc ze wh, to ledwo zabil tam kogos przy tych schodac , rotfl o.o
czit, ale kto to byl to trzeba sprawdzic w Logach...
widzisz w tym jakiś problem?
http://bany.serwer.slupsk...ls.php?bid=1605
Jedyne co sie dowiesz i nic więcej.
tfg twierdzi że to jego kolega jakiś jest
(właściciel tego konta zaczoł tą afere z kontami steam)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.