Wysłany: 2011-07-09, 11:28 Demko ziom
Nick:Ziom
IP:83.24.233.119:27005
Link do Demka:http://www.przeklej.pl/plik/ziomm-dem-002bbe2tp03p
Info Gram sobie na serwerze i w pewnym momencie Ziom zrobil mi skana
mozesz mi napisac w ktorym momencie tego dema trzesie sie celownik???
zreszta mi dziala sama koncowka tego demka... i tam jest tego moze 30sekund
jedna akcja gdzie prowadzi cel za typem.. ale za jedna akcje nie dam mu bana... 9moze i jest odpalony)
daj pelne demo (ogladnij je najpierw) i wypisz momenty tych skanow....
bo z tego co dales ja bana nie dam
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-07-09, 22:34
Nie wiem, może mi się coś innego ściąga ale ja widzę na tym dem, ze on kampi, kogoś tam cudem ubił. A później słyszy, że ktoś po moście lata i sie tam bezwładnie gapi. Na samym końcu rzeczywiście celownik powędrował w miejsce szybciej niż koleś się tam znalazł (czyt. jako zeskoczył). No dla mnie to to trochę za mało jak na bana.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.