Tak jak wcześniej pisałem w SB, co myślicie o dokupieniu do TP 2 slotów ? Aktualnie jest 18, z czego jeden jest ukryty, jeden na HLTV i w tej chwili jeszcze jeden robi za przekierowanie na DM. Z moich obserwacji wynikło, że więcej serwerów podchodzących pod 20 slotów właśnie jest obleganych przez ludzi, niż tych mniej slotowych, może to zawsze trochę ściągnie ludzi (jak nie sprawdzimy to się nie przekonamy). Co o tym myślicie ?
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
nie obraźcie się na mnie... moze i to jest wyjscie ze gracze wola serwy dgidze ilosc slotowjest wieksza (ale pamietam ze dawniej nie bylo z tym problemow)
do rzeczy:
1 - zacznijmy oplacac serwer na czas, a nie skomlec o kase za kazdym razem gdy jest zbiorka - problem sie robi z tym co mamy a jeszcze doplata za 2 sloty?
2 - niech admini zaczna grac czesciej albo dajcie admina komus kto gra duzo i czesto
3 - atmosfera x 10 (bo tylko dlatego wracaja ludzie na serwa)
pomysl jest... ale ponoc zaczyna sie od ust a konczy na du*** - bo z du** do buzi to niesmacznie
1 - zacznijmy oplacac serwer na czas, a nie skomlec o kase za kazdym razem gdy jest zbiorka - problem sie robi z tym co mamy a jeszcze doplata za 2 sloty?
Teraz mam taką nadzieję że już nie będzie tak źle jak wcześniej, poprzednia zbiórka jakoś "poszła"
ViTi napisał/a:
2 - niech admini zaczna grac czesciej albo dajcie admina komus kto gra duzo i czesto
Skończę reklamę i jeszcze kilka rzeczy to zrobię "selekcję".
ViTi napisał/a:
3 - atmosfera x 10 (bo tylko dlatego wracaja ludzie na serwa)
To już jest zadanie adminów, ja na to nic nie poradzę niestety..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.