Wysłany: 2009-06-11, 15:43 Dostalem Bana i nie wiem za co,
Witam, gralem sobie przed chwila i tu mi wyskakuje ze wpisano mnie na lista banow, nie wiem z jakiego powodu, na servie byl wtedy Admin Miko i chyba on mnie zbanowal, nie czituje, nie mam zadnych czitow, dziwne ze banujecie uczciwych graczy a tych cziterow zostawiacie i sie tlumaczycie "nie wierze ci ze ... ma np WH" prosze niech mi admin miko wytlumaczy dlaczego mnie zbanowal, moze za to jak dobrze gram ? to juz przesada.
Fajnie mam adma i mialem to samo...... Mik0 pewnie coś pochranił i zbnował troche zaduzo (fajnie że paru niewinnych graczy i jednego admina ale ok) moje ip to 85.128.102.8
bartu223 odbanuj janka i mnie grałem przed chwilą i miałem m to samo. Widziałem ajnka na serwie nie miał c zitów.
możliwy jest ban z automatu za siedzenie na spec???
wiad dla miko: gralem na nicku od brata czyli: [**VIP**] h u j cos takiego, prosze o wytlumaczenie dlaczego ban, i o demko a jak nie to unban. i sie bierz za cziterow a nie uczciwych, zawsze jest tak ze uczciwych banujesz, wczoraj tez pelno uczciwych polecialo, ktos napisal ze wh to ty bez tlumaczenia ban a ogladam czesto osoby czy maja czity, pamietam ze kiedys mi dales bana za to ze powiedzialem ze masz wh, a duzo osob widzialo ze masz, to jest juz dziwne jakich adminow na tym servie macie,
Co do banow:
janek - fakt, zbanowalem Cie pod nickiem "vip hu*" czy cos niechcacy, bo wlazil ciegle jeden gosc i w koncu mi sie klawisze pomylily. ALE z tego co zauwazylem TUTAJ ban chyba powinien zostac :] Chyba ze sie myle...?
wrobel... tu sprawa jest gorsza, bo nie pamietam za co.... demek nie mam wiec chyba unban... sory za zamieszanie
EDIT
janku!
nie pisz glupot, nigdy nikogo nie zbanowalem tylko dlatego ze inni gracze tego chcieli.
Mowisz ze dostales ode mnie bana za to ze mowiles ze mam wh... Zgadza sie, ale na pewno nie na dluzej niz 10 min, bo nie moge sluchac jak ktos pieprzy glupoty.
Z reszta, chyba nie jestes osoba godna zaufania i zwracania mojej uwagi, skoro bana juz dostales w linku, ktory podalem wczesniej.
Odnosnie wszystkich banow... moj blad, nie mam wytlumaczenia bo nie nagrywam dem wszystkim. Od dzisiaj sie to zmieni:]
Chociaz mysle ze jakies bledy sie beda zdarzac, ale jak narazie to 2 osoby sie upomnialy o nieslusznego(?) bana ode mnie w ciagu miesiaca, dwoch(?)
Bartu, sa pluginy do robienia screenshotow po stronie gracza, gdybys takie cos zainstalowal wszystkie wh byloby widac jak na dloni (gdyby gracz sie upomnial).
Ok nie bede dyskutowal z toba, poprostu prosze o unban, nie czituje, gralem normalnie i dosc dobrze gram i wszyscy mnie posadzaja o WH skoro ja nie mam, mam sluchawki a jak inni tego nie rozumieja to ich problem i niech sobie tez zakupia taki sprzet,
[ Dodano: 2009-06-12, 01:11 ]
Miko ty jedyny z tych adminow jestes spoko, wiec jak co to 3m sie bo cos watpie ze dostane unbana bo pojechalem po mokrocie, bo wkurzajacy jest, a co do wh to admin powinien byc wzorem dla innych i nie powinien uzywac ZADNYCH czitow. 3m sie, moze dozobaczenia na grze a moze nie, w każdym razie jestes spoko, jako jedyny z tych adminow, Narazie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.