[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina bmW.
[AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 59 minut i 5 sekund bana.
[AMXBans] Zbanowany Nick : ShadoW
[AMXBans] Powod : ' odpocznij '
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Serwer.Slupsk.pl
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17538306 '
[AMXBans] Twoje IP : ' 95.160.62.15 '
[AMXBans] =======================================
To już się robi żałosne powoli, że tacy ludzie mają admina. Gram sobie spokojnie na serwerze a tu nagle jakis bmw zaczyna ze mna pisać, więc piszemy piszemy, aż wkońcu doszedłem do wniosku, że rozmowa z nim jest bezcelowa to powiedziałem mu żeby skończył już do mnie pisać bo mnie sprowokuje i coś złego powiem ale nie on piszę dalej nie wiem po co ale pisze więc znów mu powiedziałem żeby nie pisał już do mnie to mi wywalił mi bana... Nie zależy mi na UB tylko na tym, żeby wkońcu ktoś się wziął za tych adminów na tym TP.
tak się kończy nazywanie mnie i kuliego od jakiś dzieci ;pp a gdy zwróciłem Ci uwagę i poprosiłem o potwierdzenie zrozumienia jej to zaczełeś kozaczyc :) to dostales 24h , ciesz się ze tylko tyle ;) w dodatku to juz nie pierwszy raz zwracam Ci uwage na to co piszesz i mowisz a Ty dalej swoje ! big up :)
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
shadow10 Admin TeamPlay Visca el Barca!
Informacje
Nazwałem was dzieciakami bo jak wy się zachowujecie na tym serwie jak banda gówniarzy którzy dostali admina i myślą, że mogą dosłownie wszystko. Kozacze niby w jaki sposób ja kozaczyłem co chwile mówiąc do Ciebie, żebyś skończył tą konwersacje ? Zobaczcie sobie HLTV z de_tuscan 18:40-19:00 to zobaczycie jak kozaczyłem prosząc o to, żeby skończył już ze mną rozmowę
Informacje
mam tutaj admina od roku i to jest pierwsza skarga panie poszkodowany :) po drugie Admin to ADMIN, i jak do Ciebie coś pisze to raczej powinieneś odpowiedzieć w tym przypadku prosiłem Cie o potwierdzenie że, zrozumiałeś co do Ciebie pisałem, ale Ty swoje zamiast napisać GŁUPIE TAK NAWET DLA ŚWIĘTEGO SPOKOJU to Ty pisałeś nie czytam co piszesz, ignoruje Cie ;] wystarczyło napisać głupie tak i miał byś lajt a tak masz smuta i dzielisz się z nim na forum :)
[ Dodano: 2011-06-11, 19:20 ]
shadow10 napisał/a:
Mówiłem Ci, że ignoruje Twoje wypowiedzi bo nie chciałem mieć żadnych problemów a Ty nadal swoje pisałeś.
POWTARZAM SIĘ PO RAZ ENTY BO WIDZĘ ZE NIE KAPISZI ! PROSIŁEM CIE O PROSTA ODPOWIEDZ "TAK" te słowo zawiera 3 litery uparłeś się zeby się ze mną podroczyć i napisałeś ich za dużo i sytuacja zakończyła się jak zakończyła : >
Informacje
Pierwsza skarga bo nikt nie ma ochoty z wami dyskutować bo szkoda na to nerwów i czasu. A że ja się raz postawiłem to teraz każdy admin będzie mi za byle gówno bana wywał? To jest smieszne. Co do dalszej Twojej wypowiedzi ja nie czytałem Twoich wypowiedzi jakie pisałeś na @ bo mnie to nie obchodziło jakbyś do mnie wprost napisał na amx_tsay to bym to zobaczył, bo ja rzadko spoglądam na czat. Gram w tą grę nie od dziś ale takiego adminowania to jeszcze nie spotkałem.
co zmierzasz do tego ze admini się Ciebie czepiają ?:PP co Ci sie nie podoba ze tzw frajerstwa, kozaczenia i robienia z siebie nie winiątka dostaje się "baty" ? zawsze tu tak było i zawsze będzie : ) co do tego ze nie widziałeś to już nie moja sprawa ;pp pisałem na @ i pisałem normalnie :)
Informacje
A mnie to nie obchodzi co kto piszę na chat czy na biało ja się skupiam na grze a nie na innych graczach. Chłopie Ty chyba znasz jakąś inna definicje kozaka, bo ja w żaden sposób nie kozaczyłem ani nie robiłem z siebie niewiniątka. Po prostu ludzie się obrażają to wy na to nie zwracacie uwagi , ale gdy ja normalnie bez wyzwisk piszę łagodząc sprawę do dostaje bana.
Informacje
Informacje
POWTARZAM SIĘ PO RAZ ENTY BO WIDZĘ ZE NIE KAPISZI ! PROSIŁEM CIE O PROSTA ODPOWIEDZ "TAK" te słowo zawiera 3 litery uparłeś się zeby się ze mną podroczyć i napisałeś ich za dużo
Pierwsza skarga bo nikt nie ma ochoty z wami dyskutować bo szkoda na to nerwów i czasu. A że ja się raz postawiłem to teraz każdy admin będzie mi za byle gówno bana wywał? To jest smieszne. Co do dalszej Twojej wypowiedzi ja nie czytałem Twoich wypowiedzi jakie pisałeś na @ bo mnie to nie obchodziło jakbyś do mnie wprost napisał na amx_tsay to bym to zobaczył, bo ja rzadko spoglądam na czat. Gram w tą grę nie od dziś ale takiego adminowania to jeszcze nie spotkałem.
wiesz... jak myslisz o administracji ze to dziecinne nooby i nieogary totalne + ze sa do pupy.... i jasno o tym sie wyrazasz.... i piszesz
to sie pozniej nie dziw ze Ciebie ktos tez tak potraktuje
a co to tych adminow: nie maja tu adm od 2 dni... wiec palma czy sodowa nikomu nie odbija...
to ze troche w to grasz itd.. i ze myslisz ze jestes "wszechwiedzac" i mozesz robic co chcesz.. to sie mylisz:) - sa zasady i normy ktore mamy, a to ze ty na to lejesz (nawet gdy np slusznie masz pretensje).
Nawet jak za rec dostaniesz bana... to pomysl ze cos moze byc zle.. a nie od razy bo WY jestescie smieszni... co to za serw... itd
troche samokrytycyzmu i obiektywizmu polecam w drażach:)
pzdr
Informacje
a co to tych adminow: nie maja tu adm od 2 dni... wiec palma czy sodowa nikomu nie odbija...
Wiem, że nie są adminami od 2 dni, ale co tu zrobić gdy próbujesz nic nie pisać, żeby nie zostać zbanowanym a on dalej ci nawija i nawija i prowokuje do dalszej rozmowy a gdy mu się napisze ze ignoruje jego wypowiedzi to nagle wyskakuje "Dostałeś bana sprawdź konsole"
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.