Chciał bym się pożegnać z serwerem Diablo Mod, od dłuższego już czasu jak na niego zajrzę to tylko i wyłącznie z ciekawości i nie na długo. Znudził mi się już Diablo Mod a DR'a nie trawie z powodu banny hoppa. no to wszystkie powodu dlaczego będę się żegnał..... życzę wam powodzenia a na forum od czasu do czasu zajrzę na forum....
Pozdro & Powodzenia
Miło sie z tobą grało lecz wszystko się kiedyś kończy
Zyczę Ci dużo szczęścia w zyciu i oczywiście duzo HS.
Do Zobaczenia Przystojniak
-------------------- Ej ty mądrala?
Wiesz co?
Wypi***alaj
Jeśli to co chcesz powiedzieć ma mniejszą wartość niż cisza,Milcz.
Chciał bym się pożegnać z serwerem Diablo Mod, od dłuższego już czasu jak na niego zajrzę to tylko i wyłącznie z ciekawości i nie na długo. Znudził mi się już Diablo Mod a DR'a nie trawie z powodu banny hoppa. no to wszystkie powodu dlaczego będę się żegnał..... życzę wam powodzenia a na forum od czasu do czasu zajrzę na forum....
możliwe ze jeszcze będę zaglądał na serwer, ale to tylko i wyłącznie z ciekawości, na forum trochę częściej będę..... ale jak pisałem, trochę mi się znudziło DM i no i jak teraz zaczelem praktyki to tez jakoś siły i ochoty nie mam grac na takich modach... teraz gram zazwyczaj na surfach w source.....
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.