Witam mam 70zł na serwer bardzo chcę go rozkręcić jeszcze go nie kupiłem ale bardzo chce się do was dołączyć bartu223 Czy istnieje taka możliwość by się do was dołączyć jeśli tak kupię serwer jeśli nie szkoda :(
Witam mam 70zł na serwer bardzo chcę go rozkręcić jeszcze go nie kupiłem ale bardzo chce się do was dołączyć bartu223 Czy istnieje taka możliwość by się do was dołączyć jeśli tak kupię serwer jeśli nie szkoda :(
Oczywiscie możesz, ale nie pisze sie na coś takiego że serwer postoi miecha i pozniej off ... Jak ma być to dłużej.
Edit:
Albo coś takiego że my Ci serwer rozkręcimy a Ty potem ten serwer sobie poprostu zabierzesz. Na to też nie idziemy
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Bartu223 Oczywiście że nie tylko teraz tak dam nawet i te 80zł tylko doradzcie mi gdzie najlepiej i jaki mod 4fun ffa cz tp?
Tak myśle że na postrzelaj.pl by się kupiło na 20 slotów i 4fun mod ale musiał bym z wami współpracować i go tak rozkręcić by na następną wpłate serwa było lubie wasze serwery i chętnie zostane z wami na tak długo aż to będzie możliwe daj gg się dogadamy
Tak myśle że na postrzelaj.pl by się kupiło na 20 slotów
Postrzelaj nie, lepiej wziąć serwer na Fragers.pl w lokalizacji warszawa, puki jest promocja (4zł slot publ. przy przeduzaniu go ciągle taka sama stawka, poza promoją 7zł slot)
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.