1. Nick: eszesz
2. Wiek: 21
3. Jak długo gram na serwerze: niemalże od początku jego istnienia, w każdym razie coś koło tego
4. Steam: posiadam (leży w pudełku na półce), posiadam również ns i ten jest zainstalowany ; ]
5. Czy miałem admina na innych serwerach: tak, miałem na kilku nie licząc tego
6. Obsługa AMX: radze sobie ; ]
7. Staż: (ponad) 3 lata, chyba albo już 4,na prawdę nie pamiętam, w tym przez 2 bardzo intensywnie (zarywanie nocek)
8. Znajomi na naszej klasie: coś koło 20 ; ]
9. Ile gram dziennie: hmm, jak mam czas i ochotę to gram, a jak mnie wciągnie tak na serio mogę przesiedzieć kilka godzin bez przerwy
10. Rozmiar buta: 40
To teraz coś od siebie. Myślę, że na prawdę nadaję się na to stanowisko, ponieważ nienawidzę cziterów i jak ludzie obrażają się nawzajem. Co do przeklinania mam dość swobodne podejście, ale jeśli będzie trzeba mogę i tego pilnować (sam też się jakoś opanuję). Na prawdę uważam, że nadaję się na to stanowisko i obiecuję, że jeśli otrzymam adma to się nie zawiedziecie (deja vu ; ] )
Tak na serio to ze mną nie ma dyskusji na serwerze. Jednakże zaznaczam, że przymykam oko na niektóre przewinienia zwłaszcza jeśli zdarzają się pierwszy raz. Zawsze ostrzegam kilka razy i piszę o co mi chodzi w stosunku do zachowania gracza/graczy. ; ]
(nie czytam tego drugi raz i nie sprawdzam błędów gramatycznych bo po prostu mi się nie chce)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.