Witam. Z jakiś niewyjaśnionych dla mnie przyczyn straciłem dziś swój lvl. Mam(miałem) 92 z groszami-ZABÓJCA, a od dziś wieczorem (mniej więcej 21:20) mi się wyzerował i nabija od nowa. Czy mógłby mi go ktoś przywrócić? (jeśli zamieściłem posta nie tu gdzie trza to przepraszam...) MÓJ NICK TO: DON CZICZIO DE LA PEDRO
[ Dodano: 2009-10-14, 00:02 ]
Właśnie zaczaiłem, że na bank nie w tym miejscu napisałem... :P przepraszam raz jeszcze.
Witam. Z jakiś niewyjaśnionych dla mnie przyczyn straciłem dziś swój lvl. Mam(miałem) 92 z groszami-ZABÓJCA, a od dziś wieczorem (mniej więcej 21:20) mi się wyzerował i nabija od nowa. Czy mógłby mi go ktoś przywrócić? (jeśli zamieściłem posta nie tu gdzie trza to przepraszam...) MÓJ NICK TO: DON CZICZIO DE LA PEDRO
Po południu jak będe miał czas to przywróce Ci lvl i zarejestruje nick.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Wiek: 16 Dołączył: 13 Paź 2009 Posty: 4 Skąd: Deutschland
Wysłany: 2009-10-14, 21:08
Tak mój char jest na 45 Lowca poziomie A teraz, Scherz lvl 1 jeśli nie wpisanych i rozdzielenie nie otrzyma żadnych exp zurückgesetzt mnie go! Counterstrike Nick: Maqma uu`
Tak mój char jest na 45 Lowca poziomie A teraz, Scherz lvl 1 jeśli nie wpisanych i rozdzielenie nie otrzyma żadnych exp zurückgesetzt mnie go! Counterstrike Nick: Maqma uu`
Napisz poprawnie po polsku, albo w całości po niemiecku, bo czegoś takiego nie ogarniam
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Wiek: 16 Dołączył: 13 Paź 2009 Posty: 4 Skąd: Deutschland
Wysłany: 2009-10-14, 22:57
Mein Hunter ist 45. Wenn ich ihn nehme ist er 1 habe ich ihn genommen ist er wieder 45 aber er bekommt keine exp auch wenn ich welche töte . Bitte setzt ihn wieder auf 45. Counter nick : Maqma uu`
Mein Hunter ist 45. Wenn ich ihn nehme ist er 1 habe ich ihn genommen ist er wieder 45 aber er bekommt keine exp auch wenn ich welche töte . Bitte setzt ihn wieder auf 45. Counter nick : Maqma uu`
Erledigt
Edit:
DON CZICZIO, przywrócony 88 level, 92 nie dałem rady
Ja tez mam problem z lvl poniewaz mialem 59 barbarzynca a teraz gdy wybieram klase pisze 1 lvl jak jzu mam klase to mam znowu 59 ale ciagle 98% i nei chce mi nawet 1 % nabic!!!!!prosze naprawcie to i przyokazji odbanujcie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.