dzis nad ranem miedzy 3-4.30 gralem z semperem i salamem ( [KDV] ) salam mial kolo 33 lvl semper 73 moze 74
przed chwila gralem z nimi i patrze ze maja 50 i 77 1/1 jest to "prawie" niemozliwe...
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Ty Dziad nie udzielaj sie w ogole. A jak masz problem to 1 on 1 i zobaczymy bedziesz mi mowil o expieniu bo mam 50 lvl. Gralem o 23 do 7 rano i prawie caly czas z semperem w teamie a jak nie gralem z nim to chyba z Nemo albo z Jero i jakos caly czas raszowalismy Sempera i go zabijalem -.- a poza tym caly czas rune, paka i zabijalem jeszcze jakis innych co grali z Semperem :). A z reszta sam
Jero mowi ze gral z nami to nie wiem jak mielismy expic zeby on tego nie widzial :**
[ Dodano: 2010-01-23, 18:10 ]
A zapomnialem i chyba jakis bug jest bo za pake dostawalem po 30 % i rune to samo
A czy ja napisalem ze dostawalem 100 %? Proponowalbym pocwiczyc czytanie ze zrozumieniem. A co do 1 na 1 to nie widze przeszkod zeby grac umiesz chyba wycelowac w glowe -.-. A co do expienia to po co sie wypowiadasz na ten temat jak nawet nie masz argumentow i dowodow bo nie bylo cie na servie bo napewno spales :* I chyba pod moim postem pisze jeszcze "Dodano" wiec moze przeczytaj to sobie i sam sobie odpowiesz na swoje pytanie.
1. Zero dowodow na expienie. Swiadkowie Jer0 i kamilxxx bo ten ostatni plakal ze go salam bije :D
2. Gralismy normalnie zabijalem ja jego , on mnie
3. W tych krotkich przerwach co nikogo na servie nie bylo poza nami to sie bawilismy w ganianego a takze itemami.
4. A co do leveli to od 70 szybciutko bije sie expa i do 50 lvl tez... ale to chyba kazdy wie
Wlasnie Ty poszedles spac o 4.30 a Jero gral dalej z nami wiec nie mialem jak expic. A to ze wy nabijacie lvl na mape to nie znaczy ze ja tak musze expic. A od 1 do 50 latwo sie expi dopiero po 50 jest trudno poza tym ja nie widze powodow zeby dalej ciagnac ta dyskusje bo nawet nie masz dowodow tylko mozesz przypuszczac a Jero sam mowi ze gral z nami
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.