SID: 0:0:694366 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 31 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-20, 20:14 fantayszty
Cześć, chciałem się przywitać z wami wszystkimi. Myślałem, że serwer powstał niedawno... ale się ku mojemu zdziwieniu okazało się, że nie Chciałem napisać podanie o admina z paru względów ale chyba to nie będzie konieczne skoro serwer ma już pewnie pełną ekipę... No nic miło was poznać, a jeżeli chcecie i jesteście zainteresowani mieć takiego "członka" - bez skojażeń - jak ja w ekipie to walcie w prost ;)
SID: 0:0:33993812 Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2010 Posty: 245 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2011-01-20, 22:32
Elo elo, cześć Ja cie kojarze widzialem cie na tp. Widze ogarniasz gre kultura w porzadku "narazie" :-PGdy przegrasz przynajmniej 50 h to potem mozna cie podsumowac konkretnie Tak jak kolega 3 razy wyzej angazuj sie takze na forum Miłej gry życze PoZdRo!!
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
dokładnie : ) bo chłopak jak na moje oko spox ziom, kultura jest :D humoru mu nie brak : >
SID: 0:0:694366 Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 31 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-21, 19:46
hehe.. dziekanować dziękować ; )
Jak tylko znajdę więcej czasu (a czas mam w wolnej chwili od pracy) to zacznę ogarniać forum od początku, żeby wiedzieć co tu zmajstrować i jakie tak naprawdę macie rozkminy w głowach ; D
ViTi & Mikus - tak grałem wczoraj jakieś parę godzin na waszym serwerku i byłem nawet w topce ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.