Wysłany: 2009-08-05, 12:00 Fast download i muzyka na koniec każdej rundy
Chciałem znowu was poprosić o pomoc ^^ Zacznę od fast downloadu. Jak wiece podstawowa prędkość przy pobieraniu plików na serwer przez CS wynosi marne 3kb/s. Wiem że można zwiększyć ten transfer czy mógłby mi ktoś z tym pomóc? Teraz druga rzecz. Muzyka na koniec rundy. Wgrałem już jeden plugin ale muzyka grała co kilka rund i nie wiem jak to zmienić. Proszę o szybką pomoc w dwóch sprawach xD
Fast download:
Musisz mieć zewnetrzny hosting do plików i potem do server.cfg dopisujesz
Cytat:
sv_downloadurl "http://twojastrona.pl/cstrike
(gdzie "cstrike" to folder na twoim ftp z plikami, struktura katalogów musi być tak jak w cs'e, czyli maps, sounds, sprites itd.)
Co do muzyki, to musisz se poszukać jakiegoś dobrego pluginu, z niektórymi tak to właśnie jest ze raz odtwarza muzyke raz nie. Jak masz pluga na mp3 to najlepiej jakby dzwieki miały po 64/128kbps (bitrate)
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Dobra to z dźwiękiem sobie poradzę ale z tym fast download nie. Mógłbyś mi wytłumaczyć po kolei? Tzn na jaki serwer najlepiej to wrzucić i jak ^^ Z góry dzięki
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.