dzis pomimo bana do poniedzialku wszedl na serw wiec dostal bana na kolejny tydzien prosze jak go spodkacie w ciagu tygodnia to traktujcie go w taki sposob jak ja ban na tydzien
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2009-11-22, 12:32
a jednak to ty byleś :) po 2 dzis też wszedłes na sec ale wszedłeś i z tego co wiem nemo dodal kolejny tydzien za to :) jak przestaniesz sie tak naprzykrzać to skończy Ci sie moze kidys ten ban :D
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Szczegóły bana
Gracz FasT
Typ bana SteamID
SteamID STEAM_0:1:26140673
Adres IP 88.156.204.45
Zbanowany 21-11-2009 - 12:31
długość bana 10080 minut
Wygasa 28-11-2009 - 12:31 (6 dni 5 godzin 15 minut pozostało)
Powód kara sie nie skonczyla
Zbanowany przez admina n3m0 ()
Zbanowany na serwerze Serwer Slupsk #2 [Diablo Mod]
Poprzednie bany 0
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
ale on chyba ma zarezerwowany nick??? a nawet jesli nie to ma problem ze wchodza na jego nick na moj tez kiedys wchodzila jakas lama ale dlogo nie pogral bo znudzilo mu sie jak zaczalem go kosic na 0lvl
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Spol a co to mi niby mowiles co ???????? i czemu mam bcy niby banowany hymmm ?
[ Dodano: 2009-11-23, 19:33 ]
Ja swoja kare odsiedzialem calutki tydzien wiec ja nie wiem za co bana dostalem wogle co a ty spol nawet slowa mi nei powiedziales jak mam nick zarezerwowac
I jak chcesz to poproś bartu niech zrobi ci nick na hasło. Bo przed chwilą ktoś był na twoim nicku i grał na WH. A jak za pare dni znowu wejdzie to będe banował ten nick ... więc załatw to szybko
Nie posłuchałeś mojej rady, ktoś może wchodził na twoim nicku to masz za swoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.