Wpiszcie "hud_draw 0" w konsoli żeby usunąć wszystkie niepotrzebne rzeczy z ekranu.
Może sie komenda przydać :)
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2012-02-23, 23:46
Widze, że nikt nie dorzuca swoich akcji to znaczy ze tylko moja będzie na filmiki? No w sumie mi to pasi :D Nie no poważnie dawać jakieś swoje :))
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Wysłany: 2012-02-24, 10:07
Ja jestem zbyt słabym graczem by mieć jakieś fajne akcje bez WH :(
[ Dodano: 2012-02-24, 10:10 ]
Loled moim zdaniem lepiej byś dał demka niż filmik na YT, bo po pierwsze osoba robiąca ten filmik będzie miała te same textury w każdym filmiku, a po drugie będzie mógł w dobrej jakości (HD) go zrobić :) A po trzecie będzie mógł sam dopasować akcje z różnych ujęć a nie tylko z FP :)
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2012-02-24, 11:35
No loluś wrzuc demko i dokładny czas gdzie dales rade :)
Sprawdź wieszczu, tak bylo pare fajnych deadów
Wszystkim się zajmę jak będę miał czas usiąść na komputer.. (akurat tak się złożyło).
Niech wszystko na mnie czeka, "montażystę" mam już załatwionego, więc tylko trzeba uporządkować wszystko..
Jeszcze pomyślę nad "nutą", możecie dać też swoje pomysły. Najprawdopodobniej zrobi się jakąś ankietę między nami, by nikt nie był zaskoczony, że jakieś "ścierwo" jest na czymś co nas promuje :D
To do zobaczenia
Edit : Powinienem się wziąć już dzisiaj za to :) Trzymajcie kciuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.