Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-09-19, 11:17
raz n3m0 jest chyba ostatnią osobą którą bym podejrzewał o takie banowanie po 2 dostał ssy a nie bana za nic i po 3 skoro czitował wcześniej ja mu mogę życzyć tylko nowego serwa
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Na tym serwie gram 2 raz :O Więc nie wiem kiedy mogłeś widzieć mnie jak grałem na WH
HashJama - Dostałem bana na de_nuke za skany...bez żadnych SS (staty 10/3) Patrze perm...
SS Czyste - Co chcesz więcej ---> wrzuciłem ---> czyste ---> UB. To dla mnie chyba logiczne
Chcę tu grać wraz z kolegą,nie powinno was interesować to czy kiedyś grałem na WH bądź nie (Nie grałem i nie gram) Waszym interesem jest zobaczenie wrzuconych SS i danie UB jeżeli takowe są czyste...są czyste więc czekam na UB -.-
Ja już o tamtym zapomniałem. HashJama to dla mnie nie jest serwer. Zawsze tak jest jeżeli odpalisz WH i będziesz oglądał czyjeś demko to zawsze będzie wyglądał podejrzanie.
Czekam tylko na UB.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.