[Cs-Lajt] IWaS" 94 STEAM_0:0:19292621 8 49:04 27 0
nie nagralem demka:( - ogladalem.... i wyszedl
mozna luknac na hltv z godziny ok 0.00 do 0.45 16 kwietnia
podejmie sie jakis znawca???
minuta 11.30 demka - jak on wiedzial ze DENIO jest dokladnie w tamtym miejscu???? widac z free kam gdzie siedzial DENIO i typ tam strzelal
minuta 17.30 - bierze awm i idzie na poche.... dlaczego z celownikiem mierzy po scianie???? z free kam widac ze bylo tam 2 z ct... machnieciem celownikiem w prawo bylo zapewne w momencie gdy drugi z ct zeszkoczyl na dol.... hetman zostal i kolega to raczej widzial
minuta 18.30 - wychodzi od respa w prawo.... jak doskonale wiedzial gdzie walnac he przy skrzyniach.... wyszedl i pach Jamesa... idzie dalej... i te strzaly do gory w ten metalowy "balkon" (widzial ze jego przyszla ofiara juz idzie????). pozniej dziwnie patrzy na sciane przybudówki.... z free kam dokladnie widac ze stal ttam Vlladziuuu.... moja smierc i hoska juz byla nieunikniona
minuta 19,50 - to wyczekanie Usteckiego.... sam nie wiem.... i to wyjscie w prawo... tu jakos tak dziwnie... ale nienadzwyczajnie
co wy na to????
OPINIE????
[ Dodano: 2010-04-16, 02:32 ]
moge sie mylic ale troche kwadratami mi pachnie....
AMEN
no ja tez czekalem z robieniem ss'ow... (bo nie chcialem walnac od tak) ale typ sie zmył bo chyba rozkminil o co kaman^^
JerO mi on tez ewidentnie wyglada na wh..
SID jest... wiec trzeba zbanowac^^
AMEN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.