Masz wh i to nie pierwszy raz widać jak tylko wejdziesz na serwer pod nickiem "Hej Dziewczeta" wszyscy wychodzą z serwa i i mówią miedzy sobą ze cheater wszedł widziałem twoje akcje i potwierdzam to co gorn mowi masz na 100% wh. Zresztą widać jak dużo postów napisałeś konto pewnie dopiero założone po daniu bana. Ja unbana bym nie dawał będzie można pograć spokojnie!!! Od początku mówiłem Adminom ze ten nick podejrzanie gra.
Gdzie na tym demie widzicie, ze on ma WH?? Normalne zachowanie TT w takiej sytuacji. Może i ma WH nie wiem, ale na pewno na podstawie tego dema nie można tego stwierdzić! Poza tym dlaczego nie zrobiłeś mu SS?
Krótkie demko na którym widać jak pan hej od razu zabija z awp vitiego :) który się skrada :< do paki
Widać że jeszcze nie wiesz co to znaczy czitować Demko czyste.
krzaku, to że "nuby" tak gadają to jest niestety normalne, wczoraj wszedłem na jakiś serwer sprawdzić jakoś firmy, zabiłem 5 typa i mnie od aim'ów wyzywali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.