Chciałbym się dowiedzieć co się dzieje że nie wszyscy mogą wchodzić na serwer ?
Z czego zauważyłem ilość graczy jest mniejsza niż normalnie i nawet w godzinach szczytu serwer nie dobija do maximum.
A mój brat który korzysta z non steama nie może połączyć się z serwerem.
Więc moje pytanie jest następujące czy ktoś zna przyczyne ?
no po prostu jak sie laczy to nie chce polaczyc z serwerem tp normalnie ale na diablo raz na jakis czas sie zdarza ze wogole wejsc nie moze i wyglada na to ze nie tylko on bo jakos ludzi mniej albo mi sie tylko wydaje
spolprog, w sumie masz racje co do graczy, bo tez zauważyłem że jest mało. W konsoli powinno pisać co jest nie tak, nawet jak centrala jest zbanowana to będzie pisać że ma bana. Niech to sprawdzi.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
ok dzisiaj jest wszystko wporządku ale raz na jakiś czas na non steamie przy najmniej na tej wersji co on ma nie da sie wbić normalnie, więc jak znowu tak będzie to napisze co się wyświetla w konsoli
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-02-27, 21:57
nudny? nie widziałes co sie dziś działo xD a tak serio mi sie wydaje że jesteśmy jednym z mniej nudnych serwów wszędzie jest taki sam DM a u nas inne itemki wiekszy lvl nie rozumiem Cie :D
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.