Witam, chciałem zaproponować układ polegający na wymianie pieniędzy na klase.
Klase niestandardową, że np. bede mial klase z efektem itemu : stalker.
I bede co miesiac wam placil jakaś kwote, nie wiem do kogo sie zwracać, kto sie tym zajmuje.
Dało by radę ubić interes?
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-10-24, 20:44
Do Battle ale z tego co wiem to był kiedyś taki temat i powiedział że nie ma opcji moim zdaniem masz klase premium która jest dość wypaśna a taka klasa ze stalkiem nie ma sensu bo masz 5 hp cały czas a z normalnym hp czyli z efektem cienia moim zdaniem jest zbyt przegięta... masz zabójce i to za darmo którym możesz latać jako nie widzialny + nie słychać Cię ;) ja osobiście Ci polecam wykupienie se tytana na wyższych lvl stalker zupełnie się nie opłaca po 1 widać go lekko ale lepsi gracze widzą go na luzie i masz 5hp...
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Itemy?
Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ!
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.