wylacz synchronizacje pionowa zarowno w grze jak i w karcie graficznej i fpsy wy***ia w kosmos a roznica czasami sie potrafi ujawnic niektorzy wiedza:]
kurde dzięki za rade...
miałem ~60 fps to po wylaczeniu jej mam od 15 do 30...
wróciłem do poprzedniego ustawienia to nadal mam tyle i ch** nie da sie grać...
wylacz synchronizacje pionowa zarowno w grze jak i w karcie graficznej i fpsy wy***ia w kosmos a roznica czasami sie potrafi ujawnic niektorzy wiedza:]
kurde dzięki za rade...
miałem ~60 fps to po wylaczeniu jej mam od 15 do 30...
wróciłem do poprzedniego ustawienia to nadal mam tyle i ch** nie da sie grać...
Wysłany: 2011-09-23, 05:44
hmm częstotliwość odświeżania monitora, Synchronizacja pionowa wyłączona, komendy w csie na ograniczenie zbędnych elementów jak np łuski itp, komenda FPS_max 100, był jeszcze do tego specjalny program ale nie pamiętam nazwy ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.