2.30- 2.55
Tylko tą akcje ogladałem, innych nawet nie mam zamiaru ruszać. Po tej rundzie został poinformowany przeze mnie, że właśnie wpadł, zdając sobię z tego sprawę, przez pare minut siedział na spect, a następnie wrócił, grając widocznie gorzej (staty 2-9 czy cos koło tego), nie potrafiąc nikogo zabić : ]
2.30 - 2.55 tylko ta akcja wystarcza na otrzymanie bana i nie wmawiajcie mi, że jedna akcja to za mało, bo koleś w niecałe 30 sek wpadł 2 razy i to bezsprzecznie...
Demko czyste, musisz zacząc ogarniać. Ciebie zabił zwykłym skanem bo widział ,że tam jesteś, tego na górze zabił , bo też go w pewnym momencie zobaczył , że tam siedzi.
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2011-04-29, 14:08
Na gorze go widzial, w kurniku go widzial+slyszal bo zbil kraty od wentyla skan w kurniku to kwestia szczescia, a co do skrzynek kolo hangaru to dobrze wiedzial gdzie sie znajdujesz w danym momencie i dlatego to mi nie daje spokoju no ale za jedna akcje sie nie banuje bo to moglabyc kwestia szczescia i tyle. Takze czysty
Naprawdę radzę wam obejrzeć tą akcje przy hangarze w x4 zwolnionym tempie + włączonym wallhackiem...
Gdy CT chciał się wychylić za skrzynie, j0rdisson wpadł i strzelił w powietrze, bo CT się nie wychylił tylko fake'ował wychylenie się ... to jest epicki fail i nie wmówicie mi, że to był przypadek : ]
A z akcja na górze, gdy wchodzi bramą... też radze obejrzeć z odpalonym wallhackiem i widać jak zza ściany wychodzi z celownikiem prosto na CT, który mimo że zmienił pozycje nieznacznie, to jednak jest odrazu wycelowany przez j0rdissona : ]
Nie wydaje mnie się.
W przypadku za szybkiego strzału nie może być mowy o farcie, przypadkowym strzale czy czymś podobnym tak jak w przypadku jakiegoś pojedynczego skanu...
Tego się nie da usprawiedliwić, no bo przecież jakby nie był odpalony, to by po prostu nie strzelił :)
ja napisze inaczej.... w hangarze akcja sie zaczyna:)
kto strzela pierwszy???
jakis typ z 9mm po prawej stojacy z TT....
J0rdisson mogl "za nim" strzelac,.,,,
zauwaz ze jak wychodzisz pomieczy czerwonym kontenerem a hangarem to czeka tam a Cie nie zabija... dziwne..jesli bylby odpalony to mysle ze tam by cie zniszczyl....
jak wychylasz sie zza skrzynki to standardowo celuje troche na lewo... wychyliles sie troszke i schowales... a on dop zaczal strzelac... oczywiscie nie trafil...
skan to juz dla mnie kwestia farta.... bo wiedzial teoretycznie gdzie jestes...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.