Nie mam zamiaru tutaj nikogo obrażać, ani mieć pretensji, patrząc na ilość zgłoszeń cheaterów na forum, rozumiem, że nie oceniacie ich często i cięzko wam było stwierdzić, czy j0rdisson był odpalony na podstawie tak krótkiego demka, dlatego też sprawa poszła do osób się tym zajmujących : )
No i pytanko do adminów co zrobicie z tym fantem - demo na blu i czasy akcji sa identyczne jak te co podałem na forum 2 dni temu, tylko że wtedy uznaliście ze tam było czysto : )
a widziales ta akcje z widoku Rafik<GKW>???
i czy rozumiesz co to strzelanie za kims???
tez nie wierze w PRO z 2k10 ale ja bym nie dal za to bana.... za ta jedna akcje (nigdy nie strzelales w kierunku w ktorym zaczyna strzelac Twoj kumpel????)
BL??? - tylko ludzie... tak jak Ty, ja, Krzaku i Trilogy....
Czy ty nie rozumiesz, że w całej tej akcji rozchodzi się o to, że strzelił za szybko i wychodził z celownikiem zza sciany na model ?!
Zaczyna mnie to irytować, nie chodzi o to, że skanował itp, ale gdy CT za skrzynką zrobił ruch jakby się miał wychylić i w końcu tego nie zrobił, on i tak STRZELIŁ !
Tylko ludzie, którzy demka sprawdzają nie od dzisiaj, codziennie przynajmniej widzą ich kilka, więc nie wmawiaj mi, że się na tym nie znają i mogą pomylić się na takim demku z jakiegos serwera ffa, gdzie ma 2 akcje... jakby nie wpadł, to by olali i napisali, że na bana niewystarczająco : )
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-05-01, 14:29
Niestety ale uważam że rajon ma racje to są ludzie którzy w kwestii demek mają więcej do powiedzenia niż który kolwiek z nas a banów za free nie dają raczej ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.