Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Battle
2009-11-17, 22:29
Ja niewytrzymam za co ban???
Autor Wiadomość
 FasT 
Użytkownik

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2009-11-16, 16:00   Ja niewytrzymam za co ban???

Znowu ja nei chcialem pisac tego posta ale top rzegiecie jest to wyglada jak spam ale niewazne moj brat gral chwile i odtal bana niewiedzialem za co potem chcialem wejsc to mi spol dal bana na 10 godzin nie wiem za co chcialem to znim wyjasnci to mi dla bana na 1 week dalej nei wiem za co brat mi powiedzial ze powiedzial na rozpierdalatorka ze ma wh a za to jest chyba ban max 5 minut powod ogarnij sie ?????? bo on nawet go nei obrazil a tym bardziej nei byl to admin ja nie wiem o co to halo bo cziterów nei banuje ale z byle powodu odrazu bana daje.

spolprog 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-11-16, 16:31   

widać, że jakiś młody gówniarz jeszcze z ciebie.

Po 1 to skoro dajesz grać dla brata na swoim koncie to licz się z konsekwencjami.
Pierwszy ban dostaleś na 4 godziny za obraze adminów.
Nie wywiązałeś się z kary jaką były 4 godziny, wszedłeś ponownie za godzinę za co zacząłeś się burzyć, uświadomiliśmy Ci że masz kare. Za co zostałeś wyrzucony i kara zwiększona na 10 godzin. To także nie podziałało ? To jeżeli tak będziesz się zachowywał to będziemy ci zwiększać kary aż dojdziemy do permamenta.

Nie banuje bez powodu. Jak nie umiesz odróżnić normalnego gracza od wh to sprawdz "liste banów" i zobacz ile banów i screenów dzisiaj poleciało.

Zachowuj się na serwerze

Widi 
Moderator

Informacje
Wysłany: 2009-11-16, 17:35   

mi się zdaje że to POW3R z tego co wiem to też wykręcał się braćmi kolegami i podszywaczami którzy na pewno nie mają za kogo sie podszyć tylko za 20 lvl :) no i chyba też wiek sie zgadza jest w profilu 14 lat power chyba też mial tyle
Ostatnio zmieniony przez Widi 2009-11-16, 17:36, w całości zmieniany 1 raz  

FasT 
Użytkownik

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2009-11-16, 17:35   

Zal nie tu posta umiescilem za obraze adminow zal moj brat troche jest tepy ale ze pwoiedzial ze ktos mial wh to nei znaczy ze taki ban ma byc trzeba mu dac bylo bana na 5 minut zeby sie ogarnal a wchodzilem na serw bo neiwiedzialem do konca o co chodzi zreszta to nawet obraza nie jest jak ktos mnei wyzywa to jest dobrze od h.... k.... itp a jakos nci wtedy nei robia admini nie bede sie tu zalił ale chyba da sie cos z tym zrobic co nie??? ja sie tak nei zachowuje po drugie jzu brat mi na nick nie wjdzie.To byl przypadek

n3m0 
Zasłużeni
hl2 pro player

Informacje
SID: 0:1:17395279
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-11-16, 22:36   

po kiego * dublujesz tematy??? teraz tydzien ani twoj brat ani ty czy tez jakis "podszywacz" nie pogra na twoim nicku przez tydzien niech tylko ja cie zobacze ze grasz specjalnie wejde i cie wy***ie
--------------------
Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala

Battle 
Administrator

Informacje
SID: 0:1:10613320
Wysłany: 2009-11-17, 22:29   

FasT napisał/a:
zal moj brat troche jest tepy

Skoro jest tępy to nie dawaj mu grać i teraz cierp za jego głupote.

FasT napisał/a:
brat mi powiedzial ze powiedzial na rozpierdalatorka ze ma wh a za to jest chyba ban max 5 minut powod ogarnij sie ?????? bo on nawet go nei obrazil

Wyzywanie od czitów to jest obraza.

A teraz sobie tydzien odpocznij od gry ;-)
--------------------
Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.

Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  
Zasady Postowania Opcje