Wysłany: 2009-11-16, 16:00 Ja niewytrzymam za co ban???
Znowu ja nei chcialem pisac tego posta ale top rzegiecie jest to wyglada jak spam ale niewazne moj brat gral chwile i odtal bana niewiedzialem za co potem chcialem wejsc to mi spol dal bana na 10 godzin nie wiem za co chcialem to znim wyjasnci to mi dla bana na 1 week dalej nei wiem za co brat mi powiedzial ze powiedzial na rozpierdalatorka ze ma wh a za to jest chyba ban max 5 minut powod ogarnij sie ?????? bo on nawet go nei obrazil a tym bardziej nei byl to admin ja nie wiem o co to halo bo cziterów nei banuje ale z byle powodu odrazu bana daje.
Po 1 to skoro dajesz grać dla brata na swoim koncie to licz się z konsekwencjami.
Pierwszy ban dostaleś na 4 godziny za obraze adminów.
Nie wywiązałeś się z kary jaką były 4 godziny, wszedłeś ponownie za godzinę za co zacząłeś się burzyć, uświadomiliśmy Ci że masz kare. Za co zostałeś wyrzucony i kara zwiększona na 10 godzin. To także nie podziałało ? To jeżeli tak będziesz się zachowywał to będziemy ci zwiększać kary aż dojdziemy do permamenta.
Nie banuje bez powodu. Jak nie umiesz odróżnić normalnego gracza od wh to sprawdz "liste banów" i zobacz ile banów i screenów dzisiaj poleciało.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2009-11-16, 17:35
mi się zdaje że to POW3R z tego co wiem to też wykręcał się braćmi kolegami i podszywaczami którzy na pewno nie mają za kogo sie podszyć tylko za 20 lvl :) no i chyba też wiek sie zgadza jest w profilu 14 lat power chyba też mial tyle
Ostatnio zmieniony przez Widi 2009-11-16, 17:36, w całości zmieniany 1 raz
Zal nie tu posta umiescilem za obraze adminow zal moj brat troche jest tepy ale ze pwoiedzial ze ktos mial wh to nei znaczy ze taki ban ma byc trzeba mu dac bylo bana na 5 minut zeby sie ogarnal a wchodzilem na serw bo neiwiedzialem do konca o co chodzi zreszta to nawet obraza nie jest jak ktos mnei wyzywa to jest dobrze od h.... k.... itp a jakos nci wtedy nei robia admini nie bede sie tu zalił ale chyba da sie cos z tym zrobic co nie??? ja sie tak nei zachowuje po drugie jzu brat mi na nick nie wjdzie.To byl przypadek
po kiego * dublujesz tematy??? teraz tydzien ani twoj brat ani ty czy tez jakis "podszywacz" nie pogra na twoim nicku przez tydzien niech tylko ja cie zobacze ze grasz specjalnie wejde i cie wy***ie
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.