Dużo ludzi, (szczególnie nowicjuszów) zastanawia się jak nakryć czitera lub po prostu własny filmik z gry?
W tym poradniku przedstawię wam w screnach krok po kroku jak nagrać demko.
1.Jeśli jesteśmy w czasie gry i chcemy nagrać demko:
*Otwieramy konslole i wpisujemy:
**record nazwa demka (w nazwa demka wpisujesz własną nazwę) [JAK NIŻEJ]
*Po wpisaniu tej komendy powinno pisać recording to serwerslupsk.dem. [JAK NIŻEJ]
**znaczy to ,że nagrywanie demka zostało rozpoczęte
*Jeśli będziemy chcieli zakończyć nagranie demka wystarczy pononie otworzyć konsolę i wpisać "stop" [JAK NIŻEJ]
**Jeśli wpiszemy stop powinno pisać recording stop (w konsoli)
To wszystko nagrane demko będzie można znaleść w cstrike_polish lub cstrike np. serwerslupskforever.dem !
Mam nadzieję ,że tobie pomogłem!
I SPECJALNIE FILMIK ZROBIŁEM na non steam bo game cam nie działał na steam :( LINK
Ostatnio zmieniony przez csk4te 2009-09-08, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
1. poradnik mokrota
2. Doceniam poświęcony czas :)
3. Eminem już miałeś powiedziane abyś sie na tym forum nie udzielał jesteś zbanowany za czity na serwerze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.