Chciałbym żeby ktoś napisał poradnik jak zmiejszyć pingi za pomocą HL toolz. Nie chciał bym żeby ktoś mi dał link do jakiegoś filmu ja chce poradnik nie film!!! Ściągnołem ten program i obejrzałem jakiś film i zrobiłem to co trzeba ale zabrakło końcówki w filmie i nie wiedziałem co zrobić. Pomocy !!! Bo ja z lagami to mam ogromne problemy.
I dla tego masz taki ping.
Jeśli chcesz mieć normalny to poproś mamę aby zakupiła normalne łącze, z tego co pamiętam to u mnie do kablówkę dopłaca się z 20zł i mam 2mb/s ping około 30 na Polskich serwerach.
Co do diablo to 60 max.
żaden program ci nie pomoże na to, zwyczajnie masz za słabe łącze.
Wszystko było by fajnie jak by można było mieć neostrade a tak już bym ją miał 2 lata temu tylko mam jakiś inny początek numeru i baba z neo mówiła że u mnie nie można.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-11-08, 18:27
1. Pobierz i zainstaluj program Hl Toolz
2. Wejdz na strone Speed Test - wyłacz programy typu p2p, gg.
3. Test łącza
4. Poczekaj aż sprawdzi twoje lącze. W między czasie uruchom program HL Toolz
5. Przejdz do zakładki Ping Tweaks.
6. w STEP1 i STEP2 wypełnij pola My Upload i My Download tymi wartościami co wyszły nam z Begin TEST
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Spróbuj tym, a jak nie pomoże to albo do netii albo upc?
Dzięki za poradnik coś takiego oglądałem ale narazie tego nie zrobię jestem u kuzynki. Tutaj bardziej to rozumie. A co do neti tata się nie zgodzi bo netia oszukała sąsiadów a upc może i by było ale najpierw musi wygaść chora umowa z moim netem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.