Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Widi
2011-06-26, 00:04
Jakość Administracyjna
Autor Wiadomość
 Zonaty 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2011-06-22, 21:42   Jakość Administracyjna

Wbrew temu już ile zostało powiedziane na ten w temat w wielu innych tematach profesjonalizm administracyjny jest tutaj nadal kulawy. Kto wie może tym postem podpadnę totalnie ale czy nie o to chodzi by móc wytykać błędy by poprawić jakość. Z góry odpowiadając niektórym, przestudiowałem wasz regulamin servera i rozbawił mnie strasznie tam text "To my jesteśmy dla was a nie wy dla nas". Od krótkiego czasu gram na tym serverze i spotykam się z absurdami. Każdy admin wiele razy odnosi się do regulaminu, bo jest w końcu regulamin dla graczy, a czy jest regulamin dla administracji ? Ale nawet wracając do regulaminu graczy czy odnosi się on też administracji ? Ba nawet co admin to inne reguły bo dziś np kolega zniknął na 10 min, wyszedł i przyszedł i ktoś mu zarzucił by uważał bo za retry dostał bana i zobaczył to admin i poleciał kick. W regulaminie nic takiego nie ma i to nie był ani recon ani retry tylko nie było go 10 min. Jak ja napisałem że "ten kick był żałosny" to admin or razy z morda na mnie używając oczywiście określeń ala napinka dzieciarni z jakieś 3 czy 4 klasy kończąc zdanie gnoju. Po zapytaniu czy to ze jak ma admina oznacza że może na każdego szczekać jak mu się podoba odpowiedź była prosta "TAK JAKIŚ PROBLEM Z TYM"? Potem poleciał kick, słowne parę zdań i odechciało mi się grać. Ok rozumiem wasz server, pilnujecie porządku, co do reconow - sam jestem im przeciwny, ale na boga nie ma tego w regulaminie, sa na to pluginy itd. W regulaminie jest napisane by trzymać kulturę, a administracja sobie na głównym ekranie bluźni w przecinkach. Pewnie każdemu mogą nerwy gdzieś puścić ale na boga jesteś administratorem, jakiś poziom funkcji ciebie obowiązuje !!! Proponuje przemyśleć to i dodać ewentualnie punkty do regulaminu które będą przeszkadzały administracji i jednocześnie zaznaczyć że żaden administrator (moim zdaniem) nie ma prawa wywyższać się ponad graczy, wykorzystywać ponad potrzebę swojej funkcji do zaspokojenia własnego ego i przede wszystkim nie wykorzystywać głownego ekranu do pisania rzeczy które można napisać na zwykłym czacie. Tam powinny znaleźć się ważne informacje i upomnienia.
--------------------
always cleaners^

sS | Szewa 
Zasłużeni

Informacje
SID: 0:0:187127
Wysłany: 2011-06-22, 21:54   

Czytajac to mam wrazenie ze chodzi Ci o jednego admina ktory lekko zaszedl Ci za kolnierzyk:) co wiecej jest taki dzial jak skargi itd.:) jest cos takiego jak print screen:) i uwierz ze admini rowniez sa karani za puszczone nerwy:) cos o tym wiem :mrgreen:
--------------------

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
SID: 0:1:31083451
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-06-22, 22:18   

a wiec tak...
jest w regulaminie zapisek mowiacy o grze TP... dla mnie ludzie robiacy reconnecty graja wylacznie dla statow (chyba sie z tym zgodzisz)
Shadow ostrzegł gracza "nick zapomnialem" zeby nie robil rec bo za to sie kara... (i napisal ze on byl za to banowany)
ja natomiast potwierdzilem to piszac ze poleci ban...
gracz ktory zrobil rec napisal "no to dawaj" (cfaniak bo cFaniak - dalem tylko kicka zeby nie myslal ze to jakies zarty)

Ale oczywiście TY dorosły człoweiku musiałes juz sie wtrącić do tego... bo wiesz lepiej jak było i pewnie widzisz wszystko co sie pisze...
Twoje słowa typu "żałosne to było" (coś w tym stylu) drażnią mnie bardzo.. a zwłaszcza ze ost jest wiele skarg na adminow... a pisza je ludzie ktorzy nie znaja regulaminu i ktorym sie wydaje ze ma byc tak jak oni myśla...

masz napisane ze jak Ci sie cos nie podoba to jest od tego forum... wiec po co zaczynasz na serwie?? po co podnosisz cisnienie??
slowa gnojku użyłem bo ludzie ktorzy pisza o tym co robie "żałosne" tylko na tyle zasługuja...

i nie jedz mi tu z tym ze masz 30 lat czy ile tam... bo "nie znasz zasad" a pozniej masz problem....

kicka dostales bo byles AFK....
na u@ loled napisal ze AFK - wiec polecial kick

jesli twierdzisz ze bylo inaczej to daj demko z HLTV.... i pokaz ze pisze nieprawde....

komentatorow i wiedzacych wszsytko lepiej na serwie jest setki... - nie zaliczaj sie i ty do nich

TYLE W TEMACIE

loled 
Zasłużeni
Mam Cie!

Informacje
SID: 0:0:32595542
Wysłany: 2011-06-22, 22:22   

Dla mnie TP to gra zespołowa, a nie fragi więc dla mnie to jest oczywiste ze nie mozna robic rc, no ale mozna dodać taki pkt w regulaminie dla świetego spokoju. Co do reszty, no to od jakiś uwag jest forum,a nie serwer. A ten ostatni kick dostałes za afk.

sS | Szewa 
Zasłużeni

Informacje
Wysłany: 2011-06-22, 22:27   

Wiedzialem ze to ViTi :mrgreen:
--------------------

Paradise 
Admin TeamPlay

Informacje
Wysłany: 2011-06-22, 22:51   

Co do tego bluźnienia na say @ to mi się zdarzyło, bo jak loled w biegu zabija mnie hedem z drugiego końca długiej kiedy ja byłem w dole to można się zdenerwować :D Obiecuje poprawę :D

Zonaty 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2011-06-22, 23:29   

Przepraszam za słownictwo ale po prostu ku***ca mnie złapała.

Viti pierdzielisz bzdury bo to Oen z Shadowem sie przekomarzali (Shadow powiedzial żeby uważał bo dostanie bana a oen do niego - no to dawaj i widziałem to) po next nie był to recon ani retry bo oen wyszedł na parę minutek (byłem z nim na vt i powiedział że zaraz wróci) a Shadow chyba nie zauważył i wziął za recona to. To po 1.

Po 2. Żałosne - tak stary żałosne bo wywaliłeś typa bez racji, do tego jak napisałem "że ten kic był żałosny to co odpisałeś? Trzym ryj gnoju" czy jakoś tak. Tym mnie wkurwiłeś i gdy zapytałem czy to że masz admina to możesz szczekać jak chcesz do wszystkich a ty stwierdziłeś że tak i czy mam jakiś z tym problem - to ku*** mam. Kim ty ku*** myślisz że jesteś? bogiem? zwrocić ci uwagu nie można bo od racy wy***iesz mi bana? NIe uważam się za mądrego i przeczytałem regulamin i powiem ci że po to on chyba jest że pewne rzeczy czy nam się podobają czy nie to one wyznaczają co wolno a co nie, nie ty !!! Jestem przeciw reconectom ale jeszcze bardziej przeciw ****** którym funkcja palmę odbija. Skoroś taki pan i władca daj regulamin z jednym punktem - TU ADMINI MAJA ZAWSZE RACJE A WAM ch** DO TEGO !!! I kto tu nie zna zasad, radzę ci lepiej przeczytaj jeszcze raz regulamin i potulnie się do nie stosuj. Co do kicka to wycofuję się mogło się tak zbiec gdyż zdanie tak długo składałem co trochę gryząc się za język i cofając co napisałem. Gdy wysłałem po 3 krokach dostałem kicka więc sądziłem że za text.

Po nexta pokaż mi typie gdzie ja się wiekiem chwaliłem??

I napisałem dlatego w tym dziale gdyż nie traktowałem tego jako skargi ale uwagę by każdy mógł przeczytać, przemyśleć i może coś do niego dotrze. Nie powiem server jest fajny i dużo sporo znajomych twarzy zaczyna tu grać ale wybaczcie pozostali ale nienawidzę jak ktoś na mordę bo taki ma kaprys wykorzystuje funkcję.

Rzadko mam zastrzeżenia ostatnio, atmosfera spoko, ale dopóki mnie nie wywalicie bo będę niewygodny to będę się udzielał gdy któryś rażąco będzie przeginał. Może uda się coś wskurać . Pozdrawiam i przepraszam za mój język ale zostałem sprowokowany.

Paradise szacun dla ciebie.
--------------------
always cleaners^
Ostatnio zmieniony przez Zonaty 2011-06-22, 23:40, w całości zmieniany 1 raz  

sS | Szewa 
Zasłużeni

Informacje
Wysłany: 2011-06-22, 23:38   

Uwazaj bo w naszym kraju niewygodnym spadaja samoloty podczas podrozy ;-)
--------------------

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-06-22, 23:43   

Zonaty napisał/a:
Kim ty ku*** myślisz że jesteś? bogiem?

po co pytasz skoro wiesz...
w retorycznosc sie nie baw....

dlaczego ja zawsze przyciagam takich ludzi??? :mrgreen:

sS | Szewa 
Zasłużeni

Informacje
Wysłany: 2011-06-22, 23:49   

ViTi napisał/a:
dlaczego ja zawsze przyciagam takich ludzi??? :mrgreen:

no widzisz :mrgreen: bo nie wiesz jak to sie robi :mrgreen: wmawiasz komus ze ma haxy i zapraszasz na swoj serw bez zbednych formalnosci :mrgreen: a nie walczysz dniami i nocami o wolne poniedzialki. Bez urazy Zonaty :beer:
--------------------

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-06-23, 00:23   

zapis z konsoli:
Kod:

*** Refleks Boga killed CraZyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! with a headshot from ak47 ***

*DEAD* ShadoW :  ja nie ty

*DEAD* oeN~ :  jakby nie retry

*DEAD* ShadoW :  rekonetk

*DEAD* ShadoW :  mnie banowali za retry wiec uwazaj

*SPEC* Rasputin :  zaraz ban poleci..

*** Refleks Boga killed Mam Cie! with a headshot from ak47 ***

*DEAD* oeN~ :  dawaj

no i poleciał only kick gdyz slowa "zaraz ban poleci" byly jedynie ostrzezeniem....

demo z hltv: http://hltv-4612-p.hltv.p...e_cbble.dem.zip

czas na viewdemo: od ok 16:15

a teraz pytanie do Ciebie inteligencie Zonaty, nadal twierdzisz ze bylo tak jak piszesz???
czy moze piszac w tonie Twojej ostatniej wypowiedzi: zamkniesz ku***a r*j...
graj w cs'a bo dobrze Ci idzie... ale na temat porzadku na serwie moze sie nie wypowiadaj... to ze to Twoj kumpel z VT nie oznacza ze masz sapac i oskarzac innych....

przepraszam wystarczy (i ja tez za gnojka przepraszam)

+ nienawidze takich ludzi jak Ty... bo zamiast ogldac sex w wielkim miscie musze szukac na demku Twoich wymysłów :mrgreen:
http://demotywatory.pl/26...wstydu-oszczedz

sS | Szewa 
Zasłużeni

Informacje
Wysłany: 2011-06-23, 00:34   

8-)
--------------------

SEMPER 
Użytkownik
Rozkmin Guowe !

Informacje
SID: 0:1:21551438
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-06-23, 01:16   

Hahaha :D mnie sie wpis z konsoli podoba :D 2 kille i 2 HSy haha
--------------------
SIEMPRE PELIGROSO !!

Paradise 
Admin TeamPlay

Informacje
Wysłany: 2011-06-23, 09:50   

Viti, Ty to zawsze masz z ludźmi jakieś problemy :D Bierz przykład zemnie - stanowczy, opanowany, konsekwentny, bezkonfliktowy :D Sukces gwarantowany :D

ViTi 
Użytkownik
D.R.E.

Informacje
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-06-23, 10:29   

Paradise! napisał/a:
Viti, Ty to zawsze masz z ludźmi jakieś problemy :D Bierz przykład zemnie - stanowczy, opanowany, konsekwentny, bezkonfliktowy :D Sukces gwarantowany :D

wiem wiem... ze to moja wina^^ (co poradze:p)

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2 
Zasady Postowania Opcje