Jak wchodzę pierwszy raz na serwer obojętnie jaki to mam cała jasną mapę dopiero po wpisaniu "retry" mam już normalną dzisiaj powiedziałem natec żeby mi zrobił ss ale nie mogę ich znaleźć w cstrkie przeszukałem każdy folder i nawet w wyszukiwarce wpisywałem wes i nic bo było to na mapie de_westwood zauważyłem też że wogólę mi nie pokazuje demek jak kręcę niby jak wpisuje viewdemo czy jakoś tak to mam tam wszystkie ale w cstrike nie mam w czym może być problem A jeszcze jedno jak robię sam sobie ss to wychodzi czarny ekran :[
Mam CS'a 1.6 non-steam
- Windows Vista
- Patch do cs'a chyba v23
Nie pamiętam z skąd ściągałem bo to było 3 lata temu teraz płyta z cs jest u kolegi (już chyba 1 rok)
Ja zrobiłem tak wgrałem plik MasterServers.vdf i cs zaczął mi wyszukiwać serwery :] Następnie cs'a zacząłem uruchamiać z dodatkiem "System Windows XP (z dodatkiem Service PAck) i uruchamiać jako administrator oraz valve z C/ProgramFiles przeniosłem na "C" ale ss nadal nie mam :[
Unban DZIAD napisał/a:
C/ProgramFiles przeniosłem na "C" ale ss nadal nie mam :[
A co to za róznica ?
Cytat:
Tak to wina visty! Zainstalowałeś CS w program files to lokalizacja, którą vista udostępnia tylko programowi "Install Shield Wizard". Są na to dwie rady:
Pierwsza: Zainstaluj CS'a bezpośrednio na dysku C: czyli C:Valve
Druga: Otwórz właściwości skrótu counter-strike'a przejdź do zakładki "zgodność" zaznacz "Uruchom w trybie zgodności Win XP" uruchom ten program jako administrator.
Tak to wina visty! Zainstalowałeś CS w program files to lokalizacja, którą vista udostępnia tylko programowi "Install Shield Wizard". Są na to dwie rady:
No to pozdro dla tego "hajta" ...
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.