Do oglądania dema niezbędne wh/esp. Na prośbę Administratora mogę takowe wysłać.
No to zaczynamy :)
7:50 - full auto w trupa, tak tez mozna. Zbieg okolicznosci czy autyzm ?
10:12 - bez komentarza.
13:08 - zanim kolega z teamu zaczał go skanować i było słychac odgłosy obrażeń, kosa juz mial na nim celownik, wiedzial :)
14:35 - kto zwyczajnie wyskakuje w tym miejscu ? hah, widzial na esp, ze koles ma awp i wyczekiwal to wyskoczyl :)
14:45 - zanim było go słychać, już wyczekiwał, hahah.
15:31 - caly magazynek idealnie w model, szkoda, ze m4 nie przebija przez 4 ścian i wentyl, gz dla typa :)
15:40 - koleś ani razu nie tupnął, ale k0sa wie, ze tam stoi..
17:30 - Brak fragów na pochylni, a na esp nie było widać, aby ktoś biegał po kwadracie, więc na bank dwór.Zabił jednego,
ale że 2 spektów + HLTV to już musiał przypalić głupa i odwrócić się plecami do przeciwnika :)
19:13 - skad wie, gdzie wyczekiwać, skoro koleś był na blisko i nadal tam tupie? rozumiem intuicja, ale są granice ;]
20:20 - hahaaa zobaczcie sami, koles po wyrzuceniu granatów nie tupnał, spokojnie mógł cofnąć na kwadrat, lecz kosa wylecial na pewniaka z no zoomem.
21:00 - reflex neo ;D
21:20 - wcale nie słychać przeciwnika, k0sa wyjmuje nóż i idzie na walku w jego strone.. buahahaha !
23:51 - wszystko tak hajtowo i w ogole, szkoda tlyko, że z drabiny strzały są niekontrolowane, kolega chyba zapomniał o tym ;/
24:31 - koleś ucieka, a nasz ogar skanuje go z dgla IDEALNIE w model :)
Widziałem już temat, gzie wrzucił ssy, szkoda tlyko, że zrobione były mu one w momencie, kiedy mógł być on sam i nie było nikogo w otoczeniu, standardowe simple wh pokazują przeciwnika na odległość 20-30m, bez zadnych dodatkowych zmian koloru ścian, czy innych bzdetów.
Osobiście, mi by było szkoda konta steam :) pozdrowienia dla chłopaka oraz małżonki =]
a se ogladajcie tego goscia znam i wie jak gra, KLRD chwaliles sie w podaniu o adma ze masz esl. To zagraj z k0sa jesli czujesz sie mocny :) bo on tez sobie pyka esl :)
EHEHHE WRZUCAJ NA BL lepiej od razu a nie sie czaisz na forum serwera ^^
masz link esl mam srv mozesz sie sprawdzic jak chcesz
link : http://www.esl.eu/pl/player/4518481/
[ Dodano: 2010-04-17, 17:09 ]
7:50 - full auto w trupa, tak tez mozna. Zbieg okolicznosci czy autyzm ?
10:12 - bez komentarza.
13:08 - zanim kolega z teamu zaczał go skanować i było słychac odgłosy obrażeń, kosa juz mial na nim celownik, wiedzial :)
14:35 - kto zwyczajnie wyskakuje w tym miejscu ? hah, widzial na esp, ze koles ma awp i wyczekiwal to wyskoczyl :)
14:45 - zanim było go słychać, już wyczekiwał, hahah.
15:31 - caly magazynek idealnie w model, szkoda, ze m4 nie przebija przez 4 ścian i wentyl, gz dla typa :)
15:40 - koleś ani razu nie tupnął, ale k0sa wie, ze tam stoi..
17:30 - Brak fragów na pochylni, a na esp nie było widać, aby ktoś biegał po kwadracie, więc na bank dwór.Zabił jednego,
ale że 2 spektów + HLTV to już musiał przypalić głupa i odwrócić się plecami do przeciwnika :)
19:13 - skad wie, gdzie wyczekiwać, skoro koleś był na blisko i nadal tam tupie? rozumiem intuicja, ale są granice ;]
20:20 - hahaaa zobaczcie sami, koles po wyrzuceniu granatów nie tupnał, spokojnie mógł cofnąć na kwadrat, lecz kosa wylecial na pewniaka z no zoomem.
21:00 - reflex neo ;D
21:20 - wcale nie słychać przeciwnika, k0sa wyjmuje nóż i idzie na walku w jego strone.. buahahaha !
23:51 - wszystko tak hajtowo i w ogole, szkoda tlyko, że z drabiny strzały są niekontrolowane, kolega chyba zapomniał o tym ;/
24:31 - koleś ucieka, a nasz ogar skanuje go z dgla IDEALNIE w model :)
battle, sendspace działa, musiała być jakaś chwilowa przerwa techniczna.
17 lat łysy dres faja w mordzie, juz się boje :( dojade cie jak mi ban zejdzie, poza tym jak bys miał mózg, wiedział byś, ze na BL wrzuca sie tylko haxow z lig takich jak esl gb hlc itd, a nie nonsteamowego serwera ffa/tp. Poza tym mam w du*** Twoją gre, na tej mapie biegałes odpalony i na demie widać to w wymienionych przeze mnie czasach.
nosem w du** mozesz mi zajechac najwyzej wielki z nawca a na BL wrzucaja wszystkich ze STEAM hu* wie czy to jest hlc czy gb czy esl czy serw ffa steam ty niedojebany ryju , napisz w tym roku na wigilie do mikolaja o skila przychalascie je***y
słuchaj dzieciaku sądząc po twoim zdjeciu jestes na jednego klapsa, a nawet nie, bo gdybyś mnie zobaczył, sam bys uciekł. To po 1, po 2 takimi słowami rzucaj do kolegów zza bloku elo ziomów z kapturami na głowach, widac takie słownictwo uzywane jest w twoim gronie. Po tym co napisałeś potwierdziłes swoj wiek i niedojrzałość, uwierz mi, ze tlyko tu mozesz tak spinać, bo na realu bym Ci leb z kablami wyrwał. Biegaj tam dalej na espie ja mam cie w du*** i wiedz o tym, ze nie kazdy jest na tyle głupi by tego nie zauważyć. HF
btw, zrobię Ci tą przyjemność i wrzuce te demo na BL, hf dzieciak oczekuj na baned i szykuj sie na wisnie na lato, zeby na nowe konto zarobić. Tyle ode mnie w tym temacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.