Ban sluszny jesli byli w przeciwnych teamach i sobie podpowiadali. Jeśli są w jednym teamie raczej nie ma problemu (chyba że lepszy gracz będzie mu podpowiadał co ma robić). Dzisiaj ktoś na serwerze mi zadał pytanie czy ten ban był słuszny nawet jeśli byli w przeciwnych teamach. Otóż odpowiedź po części zawarta jest w pierwszym zdaniu. Nie można też mieć pewności mimo zapewnień graczy, że nie będą sobie pomagali. Kwestia zaufania. Dużo by gadać, a co do sprawy to tak jak napisałem wcześniej jeśli byli w jednej drużynie ban powinien być zdjęty, jeśli nie a zostali złapani na tzw. gorącym uczynku powinno to być potraktowane jak zwykłe wh.
Ban sluszny jesli byli w przeciwnych teamach i sobie podpowiadali. Jeśli są w jednym teamie raczej nie ma problemu (chyba że lepszy gracz będzie mu podpowiadał co ma robić). Dzisiaj ktoś na serwerze mi zadał pytanie czy ten ban był słuszny nawet jeśli byli w przeciwnych teamach. Otóż odpowiedź po części zawarta jest w pierwszym zdaniu. Nie można też mieć pewności mimo zapewnień graczy, że nie będą sobie pomagali. Kwestia zaufania. Dużo by gadać, a co do sprawy to tak jak napisałem wcześniej jeśli byli w jednej drużynie ban powinien być zdjęty, jeśli nie a zostali złapani na tzw. gorącym uczynku powinno to być potraktowane jak zwykłe wh.
oczywiscie ze byli w przeciwnbych druzynach - inaczej bana bym nie dal (a jeden z graczy przyznal sie do tego nawet przez micro na serwie) - dla mnie to jest komadia....
i tak jak napisal eszu dla mnie powinno to byc traktowane jak zwykle WH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.