[KDV]Zip co to za admin piszę mu że Pan GluT miał bana a on nic nic mu nie daje nawet nie chce wejść na amxbans, żeby zobaczyć czy on ma bana ja musiałem się naszukać trochę a on admin to może zalogować się na amxbans i sprawdzić a tak ja się naszukałem żeby był jakiś dowód http://bany.serwer.slupsk...?view=50&page=9 jak zobaczyłem przed chwilą to spolprog dał mu bana takiego "Masz już bana" a tak grał z [KDV]Zip ponad 15 minut i nic mu nie dał tylko mi dał za coś takiego "MASZ BANA" sprawdź konsole dał mi go przez to że kiedyś dął spolprog bana DZIAD za wallhacka ale to wyjaśniłem bo to było ip JAM JEST BOG :) i on to wykorzystał i dał mi bana a przecierz napisałem temat który wyjaśnił czemu dostałem tego bana a on go przeczytał bo nawet widziałęm na samym dole forum nad shoutbox jest kto jest teraz dostępny i gdzie jest i on był w moim temacie to czemu dał mi bana? Przez to że napisałem "zip zaraz bedzie skaraga na forum na ciebie" potem tak napisałem "napiana przeze mnie xD" cytuje co do litery wiem że w skarga jest bład. Zaraz dołacze dowodu ss z konsoli.
To jak do niego napisałem.
To jak po tym bana dostałem.
--------------------
Ostatnio zmieniony przez Pro 2009-11-11, 14:32, w całości zmieniany 3 razy
hahaahahah dziecko, dziecko myślisz że masz pojęcie a tak naprawdę jajo wiesz, nie może się nikt prócz battle do amxbans logować to 1
2. Tak jak inni ja też szukam
3. powód bana masz w amxbans
4. dostałeś bana na 1h za płacz i narzekanie jaki to ty jesteś pokrzywdzony
5. Nawet se sprawy nie zdajesz jaki jesteś irytujący.
6. Zacząłeś mnie straszyć jakąś skargą i dostałeś wtedy tego bana powód "idz pisz masz troche czasu" i to dlatego że wyprowadzasz z równowagi tym płaczem.
7. Jeśli będziesz płakał to cie będe banować ciągle bo mam dość tego płaczu.
8. Najlepiej zachowaj te swoje chore teorie spiskowe dla siebie albo napisz URL=www.wy***rdalaj.pl]TU[/URL] :)
Strasznie dużo masz do powiedzenia ale na żaden temat.
9. Tego brakowało żeby mnie straszył jakąś obsraną skargą 12letni bot nonsteamowy który widzi wszędzie czity.
10. Nie wiem czy wiesz ale ja też chce se czasem pograć, a nie słuchać jaki ten świat jest zły.
Nie nie wiem.
[quote="Zip"]4. dostałeś bana na 1h za płacz i narzekanie jaki to ty jesteś pokrzywdzony[/qoute]
Za co dostałem bana jest na zdjęciu bo napisałem że glut ma bana.
Zip napisał/a:
6. Zacząłeś mnie straszyć jakąś skargą i dostałeś wtedy tego bana powód "idz pisz masz troche czasu" i to dlatego że wyprowadzasz z równowagi tym płaczem.
Postraszyłem cię bo tobie trzeba powtarzać milion razy że ktoś miał bana
Zip napisał/a:
7. Jeśli będziesz płakał to cie będe banować ciągle bo mam dość tego płaczu.
Tylko tyle potrafisz banować kogoś za nic a nawet nie amsz pamieci do banów rzal.pl
[quote="Zip"]8. Najlepiej zachowaj te swoje chore teorie spiskowe dla siebie albo napisz URL=www.wy***rdalaj.pl]TU[/URL] :)[/qoute]
Widzę że często tam przebywasz.
Zip napisał/a:
9. Tego brakowało żeby mnie straszył jakąś obsraną skargą 12letni bot nonsteamowy który widzi wszędzie czity.
Widzę u tych którzy mają a jeśli chodzi o bota i 12 lata to jak ty grałeś w moim wieku na pewno gorzej niż ja bo ja na każdej mapie wychodzę na dużym plusie.
Zip napisał/a:
10. Nie wiem czy wiesz ale ja też chce se czasem pograć, a nie słuchać jaki ten świat jest zły.
A pograć z cziterami rozumiem może ściągnę aim, wh, speedhack bedę je włonczał jak ty będziesz wchodził pasuje jak tam lubisz grać z cziterami
nawet mi sie tego nie chce czytać.
Ty sie chyba naprawde nudzisz w domu
skończ bo ci dopiero dam powód do płaczu
[ Dodano: 2009-11-11, 14:47 ]
hahahaha aparatem robisz zdjęcia monitora HAHAHAHAHHAAHAHAH
napisz w konsoli "snapshot" dziecko to będziesz miał, nie no tym to mnie zabiłeś hahahahahaahhaahhah
A co nie mogę aparatem właśnie robiłem zdjęcia przed chwilą to te też zrobiłem a że snapshot się robi to ja wiem a i tak miałem przed chwiła karte z aparatu na komputer dać
Pro, po 1. pisz troche bardziej ogarnięte skargi, bo to czytając w połowie się pogubiłem już o co Ci w ogóle chodzi, po 2. screeny wrzucaj z komendy "snapshot" bądz zrobione printscreen'em. Po 3. dostałeś na godzine i płaczesz, ogarnij sie chopcyku troche
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.