Troche będa dotyczyć DM i nie
1. Kupujac Tytana ze slotem a bez czym to się różni bo troche się nie znam na csie.
2. CZy można kupic za sms z telefonu steama? Jak tak to gdzie(wiem ze pukawki itp) ale nigdzie nie mogłem znalezc takiej opcji i w jakiej cenie jest jak przez sms.
3. Wykupienie tytana jesr równożnaczne z zarezerwowaniem nicku?
http://serwer.slupsk.pl/k...mium-vt2974.htm Tutaj masz wszystko. Co do tytana ze slotem czy bez, to jeżeli weźmiesz ze slotem to jak serwer jest pełny to będziesz mógł się normalnie na niego dostać, a bez slotu musisz na niego czekać.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-01-18, 14:26
Co do steama za sms...
Nie opłaca Ci się to wcale no ale jeśli chcesz ^^
Gamepad.pl
Z tego co pamiętam musisz mieć odpowiednie środki w wirtualnym portfelu(które doładowujesz właśnie sms'em) i można zamówić.
Obadaj to, musisz się zarejestrować na stronie.
Sprawdziłem za ciebie ;P
No więc:
Klucz gry Counter-Strike 1.6 + CS:CZ = 29.90 zł
Przy wysłaniu sms'a za 30.50zł na twój wirtualny portfel wpływa kwota 15.25zł
Czyli jakby nie patrzeć musisz wysłać dwa sms'y za 30.50zł co daję nam sumę 61zł
Dla mnie mija to się z celem. Ale rób jak uważasz ^^
Za przelew jeśli nawet brałbyś po tej kwocie tego cs'a wyjdzie Ci 29.90 zł + opłata za przelew(na poczcie chyba 2,50zł)
Jak nie umiesz zrobić przelewu to poproś kto umie ;P
Tyle z mojej strony
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2011-01-18, 14:36, w całości zmieniany 1 raz
No włąsnie patrze to ceny z kosmosu sa.
Dlatego sie pytam ze z tel gdyz mam 75 zł na koncie a jako normalny nołlajf aktualnie bez dziewczyny nie mam gdzie tego hajsu spozytkować.
ok wykupiłem sobie tytana
Macie moj wkład :)
Przelew to tam nie problem. Ogolnie jak to sie ma jakbym chcial sam klucz na allegro kupić? Mozna trafic na fake? Przy zapakowanej grze jest 100% pewnośc ze klucz nie został ponownie wykrzoystany?
Ostatnio zmieniony przez WidzeSzalenst 2011-01-18, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-01-18, 14:37
No to czytaj up wyślesz sobie 2 smsiory za 30 zł i starczy Ci na klucz...
Tylko przeczytaj regulamin usługi sms bo takie duże sms'y można chyba wysyłać 1 na jakiś dłuższy okres (nie pamiętam jaki)
W panelu gamepada klikasz zamów>Klucz gry.
Tylko uzupełnij dane dobrze żeby Ci ten key na maila doszedł ^^
Nie no chodzi mi o tym gdzie zdarzaja się fejki. Bo czy opłaca się kupic sam klucz czy całą gierkę juz zapakowaną itd.
Przeciez steama można ściągnąc z neta.
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.