Wnoszę o zablokowanie klasy " Ninja" powód: Jak była zablokowana klasa moim zdaniem grało się lepiej a teraz? praktycznie większość serwera to ninja co może dość wkurzyć i zmniejszyć chęć do gry a szczególnie gdy tak jak dzisiaj 5 ninja na mnie -.- W skrócie na serwerze roi się wręcz od tej klasy
W każdym razie zamieszczam ankietę I proszę by do każdego głosu zostawić jakiś post bo być może się mylę ale to tylko moja opinia
Dodam że jak była klasa ninja zablokowana dawali sobie radę i grali zabójcą ze względu że może być niewidzialny ale wiadomo zabójca nie jest tak sprawny jak ninja piszę to bo domyślam się że ktoś może się do zabójców doczepić bo też mogą być niewidzialni
Nie płacz, to serwer 4fun!
FFA co znaczy free for all jak nie wiesz, ktoś se lubi to niech se gra, sam nie gram na tym serwerze bo mnie ten mod denerwuje trochę i się już bardzo mi znudził, lecz jak wejde na niego czasem i mnie ninje denerwują ale to moja sprawa, ale nie płacze z tego powodu.
Ja nie gram dużo na DM ale przynajmniej nie będzie problemu bo ktoś grał na sofcie więc jestem ogólnie Za usunięciem. Ale z drugiej strony warto się zastanowić czy może po usunięciu tej "głupiej" klasy to nadal będzie Diablo Mod ...
Lepiej by było zrobić ograniczenie 3 ninja na team by było po równo nie wiem czy się tak da ale powinno się,na DOD są ograniczenia co do broni wiec na tutaj tez się tak powinno dać w końcu ten sam silnik gry
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-12-21, 15:37
Więc, zrobiliśmy z wofferem trick mały czyt. Ninja ograniczony do 6 na mape tylko jak testy będziemy robić to zobaczymy czy to działać będzie, ale powinno ;)
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-12-21, 15:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.