Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Zamknięty przez: Wróbel
2009-10-31, 13:39
kochan = zero = ban
Autor Wiadomość
 gamer 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 17:39   kochan = zero = ban

Po krotce...

dostalem bana za ch** wie co od ch** wie kogo. Bodajze byl to jakis KochaN totalny no skillowiec z opcja sv_mozg -1. Ów gówniarz ma totalnie posrane i poskrecane zwoje mozgowe. Dal mi bana za zekome wh gdzie ani razu nie zabilem nikogo skanem. Przez 2 mapy jakie udalo mi sie zagrac nie zeskanowalem ANI RAZU !!! Po prostu biegalem po mapie i robilem swoje. Nie wiem w ogole jak takie niekompetentne osoby nie majace pojecia o cs'ie moga administrowac tym serwerem. Typku pewnie sie wypowiesz, wiec pokaz mi OD RAZU chociaz jedna akcje na podstawie ktorej dales mi permanentnego bana ? To, ze jestes totalnym zerowcem i grasz w cs'a od roku czy dwoch nie swiadczy, ze mozesz banowac lepszych od siebie. Pogodz sie z faktem, ze klasyfikujesz sie u samego dolu stawki. Czekam na odzew ! Pozdrowiena ze srodkowego palca 4 kochan !

aaaa

prosze oczywiscie o zdjecie mi bana, gdyz byl on bezpodstawny i podyktowany jedynie z zawisci/zazdrosci ze strony banujacego !!!
--------------------
CHWWD

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 17:44   

gamer,

Po 1 ogarni słownictwo bo na serwerze i na forum obowiązuje 100% kultury
Po 2 Jak coś się nie podoba to se serwer zmień
Po 3 7 demek nie pamiętam ale gdzieś wpadłeś http://hotfile.com/dl/161.../gamer.rar.html

gamer 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 17:54   

Jak patrze na co wyprawiacie na serwerze to słowa same sie na jezyk zucaja i niestety nie mozna tego inaczej opisac. Gdzies wpadlem ? Co to w ogole za odpowiedz admina ?! Pokaz mi konkrety typie i nie podawaj mi zadnych linkow do dem bo ja wiem, ze gram czysto od 8 lat i to Twoje zadanie mi to udowodnic ! WIEC UDOWODNIJ MI TO TU I TERAZ !! A JAK NIE TO ZDEJMUJ BANA !!!
--------------------
CHWWD

Bui 
Użytkownik
Bui aka Kochan

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 18:04   

No więc dla ciebie żadnym gówniarzem nie jestem (każdy w necie cwaniaczyć potrafi a jak przychodzi co do czego śmiech i wyzwiska przeradzają się w płacz i skamlanie) co do tego grałem to akurat jest przypadek gdyż spozywałem w owym czasie posiłek między innymi bana dostałeś z jasnego i oczywistego powodu "WH" stwierdziłem to oglądajac cie przez ładnych kilka minut i widziałem co wyprawiałeś wszystko widać na podanym powyzej demku.

PS. Piszac posta daruj sobie te wyzwiska i obelgi w mojim kierunki widać jak ładnie i w jakim środowisku zostałeś wychowany ;-)
--------------------
Opel ? NEVER !! VW ?? Forever !!
We Ride together... We Die together... VW Golf for life http://forum.vwgolf.pl/

gamer 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 18:09   

Choć przekonaj sie na lajfie jakie bedzie moje skamlanie i placz !!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA !!! Niby co widac na demkach ? GOWNO WIDAC !!! PODAJ AKCJE na podstawie ktorej dales mi bana !!! Potrafisz ? Oczywiscie, ze nie bo nie bylo takiej !!! Zaczalem grac w cs'a zanim Ty sie dowiedziales co to komputer, ale widze, ze dla takich balwanow to nie pojete, ze mozna grac lepiej od nich !!! No coz... sa taborety i stolki :>

I nie tlumacz swojej gry jedzonym posilkiem bo ewidentnie grales jak co tu duzo mowic... ZERO :)))
--------------------
CHWWD

Bui 
Użytkownik
Bui aka Kochan

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 18:16   

No ja bym sie z chęcią przekonał no ale dzieli nas jakas tam odległość więc nie widze takiej możliwości ;-) Demko nr.7 rzekomo widać owe sytułacje ... demka nie ja kręciłem był to the trilogy.

Nie tłumacze się tylko mówie jak było a że ty jesteś Pr0 no to wybacz
--------------------
Ostatnio zmieniony przez Bui 2009-10-30, 18:25, w całości zmieniany 1 raz  

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 18:22   

gamer, dokładnie demko nr 7 się kładnia ;-)

gamer 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 18:37   

HAHAHAHAHHAHAA rozp********* mnie !!! Juz nie wiem czy smiac sie czy plakac z waszej glupoty. CO tam niby jest na tym demku ??!!! PODAJ MI AKCJE NA PODSTAWIE KTOREJ DALES MI BANA.
--------------------
CHWWD

Bui 
Użytkownik
Bui aka Kochan

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 18:46   

Szkoda słów niema sensu kontynłowania dalej tej rozmowy widze że jesteś jakis niecywilizowany...poprostu brak słów na niektore zdania o ile mozna to tak wogole nazwać .... bana dostąłes odemnie gdyż the trilogy stwierdził że masz owe wh ja siedzac kilka minut na speccie tez to stwierdziłem a co na tych demkach jest to niewiem i jakos średnio mnie to ochodzi ... gdyż nie ja je kręciłem, podnosisz mi cisnienie typie i niemam ochoty z toba gadac .

Ps. widze że jakiś poddenerwowany jestes moze ulzyj sobie w kibelku ? albo idz zapal ... ja jak narazie jestem spokojny ;-) Zdanie końcowe nalezy do H@ więc i czekamy na jego wypowiedź :->
--------------------

gamer 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 19:08   

Pogrążasz w tym momencie sam siebie w gowno jak i trilogy'ego. Dlaczego ? Juz wyjasniam. Rozmowa jaka padla na czacie adminow swietnie uwidoczniona na demku. Jest to cos w stylu :

t: zeskanuj gamera bo nie wiem czy ma "kody"
b: Oks
b: nic nie ma to jakis
t: Ok
b: bot

Wiec reasumujac. Trilogy nic nie stwierdzil. Ty stwierdziles po trilogym ktory nic nie stwierdzil, ze mam bana, wiec dostalem bana za darmo ! DLATEGO PROSZE GO ZDJAC I ODSUNAC OD WLADZY Bui jak i trilogy gdyz sa to osoby niekompetentne nie majace ZIELONEGO POJECIA o administrowaniu serwerem a Tym bardziej o zwalczaniu wszelkiego oszustwa !!!

PS. Nie uzywaj slow o ktorych znaczeniu nie masz zielonego pojecia :D
--------------------
CHWWD

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-30, 20:17   

gamer, ty masz racje 2 adminów się myli co do cb nie ?
Dziwne że obaj twierdzą że grałeś na czitach jakiś ty biedny.
A Bui cię zbanował bo mi napisał że ci demko kręce więc powiedziałem
że cos dziwnie grasz więc na demku widać dokładnie jak podłożyłeś pakę
i skanowałeś gościa cały czas przez "Wrota"

Bui, a ta rozmowa chyba na amx_chat była nie ?

KrUcZeK 
Użytkownik

Informacje
Wysłany: 2009-10-30, 22:20   

No KochaN, ostatnio przesadzasz, nie wiem, nie wnikam dlaczego, ale jeżeli uważasz, że wyżywanie się na biednych graczach na słupskim jest fajne, to gj.

Ostatnio wraz z trilogy'm kickowali kogo popadło, bronili się tym, że gość nie wykonywał poleceń mapy, no spoko, tylko jeżeli wróg jest koło niego (i jest 1vs1), a pakana drugim końcu oraz sam fakt, że zostało kilka sekund do końca rundy, to chyba lepszym rozwiązaniem jest, aby zabić przeciwnika..
Tak samo też jest, jak jest 5 osób na serwerze i ktoś dosłownie na chwile, nie blokując slota nikomu na serwer, dostaje kicka/bana oto, że siedzi na specie, no wybaczcie, ale coś tu jest śmieszne..

Bui 
Użytkownik
Bui aka Kochan

Informacje
Wysłany: 2009-10-31, 00:06   

Dokładnie rozmowa była na admin chat...KrUcZeK kickowałem ludzi gdyż niewypełniali celów mapy nerwy m=puszczają przy takich co 5 rund pod rzad siedza na dachu i tylko az awp walą lub nie podkladaja paki i ganiaja jak te boty na easy z paka po mapie albo kampia po rogach .... to juz boty na normalu czy tam hard wiedza jaki jest ich cel a grac wchodzac na serwer powinien przeczytac regulamin umieszczony na stronie w ktorym jasno i wyraznie jest napisane ze nalezy wykonywac cele mapy....

PS. KRUCZEK offtop warn powinien byc masz jakies zastrzezenia co do mej osoby zaloz nowego posta a nie podpinasz sie pod czyjes
--------------------

trilogy 
Banned

Informacje
Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 2009-10-31, 00:18   

KrUcZeK napisał/a:
jak jest 5 osób na serwerze i ktoś dosłownie na chwile, nie blokując slota nikomu na serwer, dostaje kicka/bana oto, że siedzi na specie, no wybaczcie, ale coś tu jest śmieszne..

Bo spec jest dla graczy kiedy nie ma adminów niedo rozwoju ...
A kiedy są admini to grasz a nie siedzisz na specu K U M A S Z ?

Bui napisał/a:
Dokładnie rozmowa była na admin chat

Mnie tylko ciekawi jakim cudem on wiedział o tej rozmowie :?:
Bui napisał/a:
...KrUcZeK kickowałem ludzi gdyż niewypełniali celów mapy nerwy m=puszczają przy takich co 5 rund pod rzad siedza na dachu i tylko az awp walą lub nie podkladaja paki i ganiaja jak te boty na easy z paka po mapie albo kampia po rogach .... to juz boty na normalu czy tam hard wiedza jaki jest ich cel a grac wchodzac na serwer powinien przeczytac regulamin umieszczony na stronie w ktorym jasno i wyraznie jest napisane ze nalezy wykonywac cele mapy....

Zgadzam się w 100% z Bui

Bui napisał/a:
PS. KRUCZEK offtop warn powinien byc masz jakies zastrzezenia co do mej osoby zaloz nowego posta a nie podpinasz sie pod czyjes

Dokładnie po jakiego kija się wtrącasz w nie swoje sprawy? Ban cb nie dotyczy więc nie wiem po co piszesz,
W tym temacie mogą się tylko wypowiadać ja gamer i bui no i oczywiście Battle oraz ja bo jestem autorem dema.

Wróbel 
Zasłużeni
natec rozpierdolka

Informacje
SID: 666
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2009-10-31, 13:39   

Closed, bedzie Bartu to sie wypowie.
--------------------

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Strona 1 z 2 
Zasady Postowania Opcje