Nick - kola
IP - 95.135.99.84 nie mogłem zrobić ss z ip ... lecz całe szczeście że jest takie coś jak psychostats:P
SS -
Demko - Moje!Hltv
Małe info o nim - http://serwer.slupsk.pl/s...yer.php?id=6408
cheat nie z tej ziemi:PPP demko nagrywalem na laifie bo bylem tylko ja i on:P
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
co mam rozumieć przez Twoją wypowiedź ? coś nie tak ? nie rozumiem . . . . offtop to nie tu:PP
dajesz jakies smieszne wiadomosci ukryte to sie nie dziw...
jak cie jaraja takie "ukryte informacje" to mnie jara zzzzzzzzzz
proste - bez komentarza
EDIT
jak juz mnie chcesz offtopicu oduczac to ja Cie poucze z zakresu regulaminu działu:
Kod: Wzór pisania:
1. Podaj nick
2. SteamID (lub IP - amx_showip)
3. Demko (najlepiej wrzucone na hosting SendSpace.com/Przeklej.pl, poznieważ nie trzeba czekać na pobranie)
4. Małe info
ost pkt jest najlepszy - male info... (cos typu 3:15 - skan przez skrzynie albo cos)
a nie dajesz mi caly wpis z konsoli i ja debil przez 5 min czytam cos co nie ma sensu...
fajnie ze pomagasz i chwała Ci za to... ale trochę prościej... bo przerost formy nad treścią gubi sens wypowiedzi
Przykład Poprawnego formularza zgłoszenia:
Nick - Mietek
IP - 81.261.36.26
SS - w celu wrzucenia ss wchodzimy na imageshack wybieramy obrazek i klikamy Host It.
następnie czekamy chwilkę i pojawia się stronka z zdjęciem zjeżdżamy na sam dol i kopiujemy link obok którego pisze Show image to friends i klikamy URL podajemy nazwę która ma być wyświetlana klikamy ok i następnie wciskamy ctrl + v i klikamy ok.
Demko - w celu wrzucenia demka polecam speedyshare
gdy mamy już link postępujemy w taki sam sposób jak przy ss (oprócz wrzucenia zdjęcia :D)
Małe info o nim - grałem sobie kiedyś tam xD i nagle wszedł (nick) i zaczął rozwalać nas (samymi headami , przez ścianę , speedhack , spinhack)
ALe czy ja Musze to pisać co Ci to da że ja to napisze??? zbanujsz go bo napisze "skanował przez skrzynke" ?nie i tak musisz pobrac demko i je luknac i tak wiec w czym problem ?
Pobierasz demo ,ogladasz,bierzesz ip , banujesz proste co tu wiecej czytac???
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2011-06-04, 12:25
Ale wiesz ze demko z mapki ma okolo 25-30min i jakos nie widzi mi sie ogladanie demka przez 30min bo poprostu nie ma na to czasu ani ja ani inni admini, dlatego tak wazne jest podanie czasu akcji ;x,
PS: Spróbuj tak na bl-u dodac demko to na pewno zostanie obejrzane
Ogar.!, ogarnij sie.... (to ze Tobie nie chce sie zobaczyc dema i wypisac akcji + czasow ma oznaczac ze tak jak loled pisze mamy siedziec 30 minut i patrzec na typa...)
czas to pieniądz - pamiętaj (ponoc miales jakies tam serwery swoje... tez tak dawali dema??? - jesli tak to gratuluje)
i do rzeczy... koniec dyskusji (bo wyzej pupy nie podskoczysz)
jak pisałem fajnie ze pomagasz i dzieki za to - ale zrob to tak zeby nie utrudniać pracy lecz "pomagac"
Ogar.! napisał/a:
Pobierasz demo ,ogladasz,bierzesz ip , banujesz proste co tu wiecej czytac???
sory chlopaki demko trwa 3 min z hltv z 5 wiec nie trwa to po 30 min tylko tyle ile napisalem .....
wiec obejrzyjcie to i nie robcie z igiel widel plis:PP
-------------------- Umiesz Liczyć? Licz na Siebie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.