Wysłany: 2010-01-08, 19:21 Koniec forum ? Czytać !!
Witam wszystkich, jak zauważyliście temat to mamy pewien problem. Forum w dniu 15 stycznia przestanie istnieć, z powodu narzuconej mi kary przez transfer domeny z Nazwa.pl do OVH.pl. Nie wiem dokładnie co, ale coś nie było zgodne z regulaminem. Prawdę mówiąc dobił mnie ten mail z nazwy o tej karze no ale cóz.. Jeżeli chcecie aby forum istniało dalej to do 15 stycznia należy wpłacić należne za domenę 21,96 zł do OVH.pl a do 22 stycznia do Nazwy.pl należy uiścić 48,10 zł. Jeżeli chcecie aby forum istniało dalej to prosze o Waszą pomoc finansową gdyż ja niestety nie jestem w stanie sam tego aktualnie opłacić.
Mail od Nazwy w celu uwiarygodniania że nie wymuszam od was pieniędzy za nic:
Jeżeli ktoś byłby skłonny pomóc to na PW podam dane do przelewu. Pamiętajcie ! Robie to dla was, równie dobrze mógłbym olać to i czekać aż forum wygaśnie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Ostatnio zmieniony przez Battle 2010-03-14, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o to że przeniosłeś domenę do OVH.pl nie przedłużając jej w netart na kolejny rok, w regulaminie jest, że jeżeli tego nie zrobisz nie możesz przenieść domeny lub zapłacić karę.
Ja mogę wpłacić 10 zł, jeżeli znajdą się pozostali chętni :)
Zawsze to coś
Chodzi o to że przeniosłeś domenę do OVH.pl nie przedłużając jej w netart na kolejny rok, w regulaminie jest, że jeżeli tego nie zrobisz nie możesz przenieść domeny lub zapłacić karę.
Teraz to już też to wiem niestety ...
spolprog napisał/a:
Ja mogę wpłacić 10 zł, jeżeli znajdą się pozostali chętni :)
Zawsze to coś
Pewnie że tak Kilka osób po dychu i będzie kwota uzbierana.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.