Tak jak w temacie prawda, wróciłem po dłuższej przerwie jak widać do gry, troszeczkę polamiłem, ale już skill w części wrócił no i jak zwykle, bany znowu wróciły, wstawiam tam foteczki po raz enty i na przyszłość do chłopaków adminów, to, że ktoś kosi wszystkich nie znaczy, że zaraz jedzie na haxach :)
Nie mam żadnej 5 foty o.0 jest tylko jakiś skrin zrobiony tego dnia ale bez "Photo #1" itp :|
[ Dodano: 2011-05-17, 09:10 ]
POGO, zrozum, że to jest naprawdę męczące, jak przychodzę do domu, chcę się rozerwać grając w CS'a, wchodzę na Słupski 5 minut dostaje bana i pograne do końca dnia .. ;s i tak wiele razy mi się już zdarzyło =/
Nie mam żadnej 5 foty o.0 jest tylko jakiś skrin zrobiony tego dnia ale bez "Photo #1" itp :|
[ Dodano: 2011-05-17, 09:10 ]
POGO, zrozum, że to jest naprawdę męczące, jak przychodzę do domu, chcę się rozerwać grając w CS'a, wchodzę na Słupski 5 minut dostaje bana i pograne do końca dnia .. ;s i tak wiele razy mi się już zdarzyło =/
tzn ze Kruczek czitowal??? - dlatego taki dobry z awm???
ja tylko tak zapytam z niewiedzy (bo nie wiem jak jest) - na demkach widac celownik zawsze czy to m4 czy awm....
na fotkach tez tak nie jest czasami??? - pytam bo nigdy jakos nie trafilem na foty przy awm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.