1. 18
2. 0:0:19354326
3. Krzys!O
4.miałem cs.armia puł roku i pare m cs.pns
5. mialem ale wszystkie zostały wyjasnione i aktualnie jestem na 0
6. x w chu..... godz przegranych
7. x
8. czesto rano wieczur popoludnie zalezy
9. co tu wiele mówic wiele osub dobrze mnie zna i mysle ze przydał by sie ktos taki jak ja na serwie ale oczywiscie zostawiem do oceny wam
pozdrawiem ;)
glos ma na tyle co napisal... to ze nieuk jakis to jego sprawa... niech nawet zycie przez RZ pisze - z drugiej strony jesli jakis grasz napisze cos na forum... i ten mu odpowie.. to RZal.pl
btw... no wlasnie gralem z tym czlowiekiem i musze przyznac ze prostak i cham z niego konkretny... kultura na poziomie ujemnym....
oprocz tego wulgarnego "bycia" te inteligenty umawiaja sie na dile zielem.... przez mikro:D - co za dzieci...
zdecydowane NIE!!!!
btw... cos widze ze kultury nie ma za grosz na 4Fun... - nawet minimum
jak jakas horda pospolita....
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-03-26, 09:40
"wieczur" aż gryzie, gra dobrze ale materiał na admina żaden koniec jak dla mnie tematu. Krzysiu misiu nie spamuj już tymi podaniami i daj se spokój nie dostaniesz adma, chyba że Battle okaże się wspaniałomyślny. ;)
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
ludzie spokijnnie po 1 jestem dyslektykiem i dys grafikie po drugie co ma ortografia do ogarniania i pilnowania ludzi na serwie jeśli jest jakies ale co do mojej gry to bardzo chentnie zagram 1 vs 1 z kazdym adminem nie ma sprawy pozatym widze wypowiadaja sie jak narazie osoby kt ja osobiscie nie zabardzo znam gram na 4fun juz bardzo długo i nie jestem jaims " 12/13/14 latkiem
[ Dodano: 2011-03-26, 11:37 ]
aa i viti co do ciebie to sie nie dziwe co do twojej wypowiedzi scisnełem cie bo skoro rozmawia sie z tobą jak z człowiekiem i prośi sie np o pomoc albo o cower po10 razy to mysle ze wszyscy by byli nie pocieszeni co do "postactwa" moze i sie napina ale zawsze mam na do czego sie przyczepic np zabacz od kąd ja gram poziom na serwie znacznie sie poprawił i ludzie mysla zanim cos grają wlsnie dlatego ze nie cha zebym tak reagował to sie nazywa inteligentne zagranie ;* mimo wszystko dzikuje za wypowiedzi iczekam na reszte glosów
Drogi Krzys!O, już nie będę się czepiał twoich problemów z J.Polskim ale jak jesteś tak bardzo ogarnięty to po co wyzywasz adminów 1 vs 1 ? to cię bardziej pogrąża z mojego punktu widzenia...
Cytat:
Podstawowe warunki:
- Rozpoznawalność na serwerze
- Nienaganna kultura osobista
- Zdolność radzenia sobie w sytuacjach stresujących
- Umiejetność łagodzenia konfliktów
- Gotowość do slużenia pomocą innym graczom serwera
- Widoczne zaangażowanie w działalność forum
- Posiadanie własnego (niewspółdzielonego) konta STEAM
- Członkostwo w grupie steam sS (http://steamcommunity.com/groups/serwerslupsk)
Tym bardziej że złamałeś już kilka pkt. z wymienionych podstawowych zasad rekrutacyjnych jednym z nich jest to co wymieniłem w komentarzu wyżej.
Reszta komentarza twojego posta jest zbędna ponieważ nie chce rozpoczynać zbędnych poglądów przez które może wybuchnąć niepotrzebna kłótnia
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-03-26, 12:44
Krzysio dysgrafia jak sama nazwa wskazuje piszesz brzydko a nie źle po 2 nawet jak masz dysleksję masz takie czerwone wężyki pod słowem które jest napisane po polskiemu. Też jestem dyslektykiem, ale jak chcesz nauczysz się zasad i nie ma problemu. A to jest ważne o tyle że ja osobiście nie słuchał bym adma który mi pisze óspokujcie sie. poza tym z kulturą to ty też masz problemy...
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.