Witam.
Chciałbym zaproponować swoją kandydaturę na adma.
Tych wszystkich, których już w tym momencie ogarnął śmiech, chciałbym poprosić o chwilę cierpliwości.
Otóż, ostatnimi czasy przebywając na serwerze w godzinach 16-18 (niedokładnie, lecz orientacyjnie) czasami aż nie da się grać. Wiadomo, sesja pełną parą i to zapewne jeden z powodów, że nie zawsze można grać z adminem.
Mam 22 lata, na Słupskim przebywam około 5-6 miesięcy. Ogólnie w CS-a gram pewnie trochę ponad rok.
Co do moich umiejętności stwierdzicie pewnie - 'za słaby'. Będzie mieć rację - nie jestem osobą o skillu Volta, Mik0 czy Jer0.
Chciałbym po prostu, żeby gra przebiegała sprawnie i zgodnie z ideą TP.
Posiadam steama (społeczność ), mikrofon. Nie mam żadnych problemów z obsługą AMX-a.
Chodzi mi po prostu o to, by pojawiła się chociaż jeszcze jedna osoba z możliwością ogarnięcia takich sytuacji.
W przypadku, gdy na serwerze będzie porządek, mogę się naturalnie zrzec tej 'funkcji' bądź może mi przecież zostać odebrana.
Jeśli moja osoba się nie nadaje - ok, ważne by ktoś się tym zajął.
Pozdrawiam.
Znam go dużo lepiej niż wszyscy bo nie tylko ze słupskiego, zdanie jednak mam to samo. Równiez na tak.
Jego zdecydowaną zaletą jest to, że faktycznie gra w godzinach popołudniowych, a mało kto może sobie na to pozwolić.
Pzdr
Volt:)
Dzięki za dobre słowo.
Jednakże, gdybym otrzymałbym tę 'funkcję', w przypadku jakichś problemów/zastrzeżeń prosiłbym o jawną krytykę. Wszyscy (?) chcemy dla serwa jak najlepiej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.