1. na wstepie bardzo dziekuje w imieniu moim i kolegow za to ze pomagasz w pilnowaniu "porzadku na serwerze"
2. jesli masz zamiar pisac jakis temat ze ktos jest cziter albo co.... to zrob tak:
A) nick w grze
B) IP/SID
C) mozesz wstawic date:)
D) link do dema (wlasne/hltv)
E) czas podejrzanych akcji i ich opis
zastosuj sie do tego..... jesli nie... bedzie koszykowanie
okej poprawiam.
1. Kyler
2. ss mi się jednak nie zrobił :| no ale H@ powinien mieć i tak. : P
3. na send space 3 razy z rzędu nie chce mi podać linku bo wrzuceniu takze już musze dać to tak http://188.116.3.157/ ---- > SlupskTP-1011121403-de_inferno.dem.zip 12-Nov-2010 14:37 5.0M każdy raczej sie skapnie.
4. Kyler pojawia się w sytuacji gdy jest CT 8 : 6 TT, a akcja która mnie ciekawi to CT 9 : 9 TT kiedy to Kyler biegnąc dywanami najpierw przez ściany sprawdza czy jest ktoś w piasku a potem konsekwentnie każdego rozwala z zza szybkim infem, w tym mnie : )
może po prostu dziwna akcja, no ale pozostawiam to adminom :)
Jest jedna ale znacząca takżę wiesz. : ) Decyzja należy do H@.
i nawiasem, czy tutaj przeklinanie jest karalne? Bo na tym demku czy wgl na srv gracz "Sunline VT' costakiego non stop przeklina a żaden admin nie reaguje. : ) chyba, że przeklinanie nie jest karalne w takim razie zwracam honor.
w takim razie czemu go i innych nie karacie? z tego co miałem adma najpierw powinno być upomnienie jeśli nei skutkuje kick a potem jeśli jescze nie dochodzi ban na 5 min. Tak często robiłem i był to dobry sposób 'wychowania' także polecam : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.