Wysłany: 2010-05-30, 14:47 lan party w wakacje?
co o tym sądzicie? trochę się nad tym zastanawiałem i stwierdziłem, że byłby to dobry pomysł. Problemem główny, myślę że będzie kawiarenka, w której można by było coś zorganizować. co Wy na to?
Wysłany: 2010-05-30, 15:19
kuli napisał/a:
w slupsku z tego co wiem juz nie ma Net-areny, na dodatek musisz znalesc cafejke z dobrymi kompami .. a takich kafejek nie ma :P
tzn net arena jest tyle, że ograniczyli liczbę komputerów do 11 bodajże, ale powiem wam że beznadziejny byłby tam klimat bo zaraz za ścianą jest jakiś lumpex :X
ale net-arena to chyba nie jedyna kafejka w słupsku ?
Battle podalem przyklad net-arena bo byli tam goscie ktorzy sie interesowali tym. Zostala ci w Ustce lecisz do Manka z net-areny podajesz mu o co chodzi i jak beda warunki normalnie sie zgodzi na lana w Ustce, a powiem Ci tyle ze w Ustce sa chetni na lana.
Wysłany: 2010-05-31, 07:57
wiecie zawsze mozna zrobic turniej online/lan. 16 druzyn, 4 grupy po 4 druzyny, 2 wychodza z kazdej. Wtedy mecze grupowe online, a playoff stacjonarnie. Wtedy wystarczyloby 11 kompow ( 10 do grania i 1 na serwer)
ps. Battle moglbys luknąc na moja skarge w dziale skargi slupsk tp?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.