Witam.
Chciałem się dowiedzieć czy istnieje na serwerze jakiś item, odpowiednik "latarki maga" z starego diablo moda? Pytam ponieważ itemów dających niewidzialność nie brakuje, natomiast ujawniających takich klientów jest... zero? Pomijając ninje, klasę którą już chyba nikt nie wybiera najbardziej wkurzającym "zjawiskiem" jest admin/gracz z levelem pierdyliard i kupującym sobie OWN czy tam MEGA Invisibility.
PS. Nie - granie czarodziejką nie jest rozwiązaniem.
nie ma takiego itemu
sa 3 itemy dajace niewidzialnosc a kupienie takiego itemu za mane to koszt rzedu 140-300 punktow many czyli 140-300 killi tyle sie na jednej mapie nie uzbiera to tez kupno takiego itemu sie nie oplaca
jesli wylosujesz taki item to masz szczeescie i z nim grasz
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Nie opłaca się, a jednak zawsze jak na serwerze jest jakiś admin o dziwo po chwili gry ma on któryś z tych przedmiotów - co za marnotrawstwo many... ohy ahy. Dobra ale nie o to mi chodziło, zastanawiam się dlaczego nie dodać latarki do sklepiku? Skoro każda klasa może kupić/znaleźć item niewidzialności to dlaczego nie może być tak samo z itemami do wykrywania? Proszę o dodanie latarki do sklepiku i ustalenie jakiejś rozsądnej ceny (moja propozycja 150 - 200 many).
Ale w sumie chlopak ma racje przydal by sie ten item latarka maga jak mamy tyle niewidocznych. Jest tyle bezuzytecznych przedmiotow jakis zamienic i gitaroza wiekszosc i tak nie potrafi z latarka grac. PS gra czarodziejka nie jest rozwiazaniem mimo wszystko zgodze sie z nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.